Умивальники для ванної кімнати

Умивальники для ванної кімнати
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 1339
Рейтинг: 4.5 / 2  

Умивальники на сьогоднішній день мають різноманітний асортимент, різні фірми виробників прпонують широкий вибір продукції.

Умивальники відрізняються за:

  • Формою
  • Стилем
  • Фактурою
  • Кольором
  • Функціональністю

Матеріали для виготовлення теж різняться своїм різноманіттям: фарфоровий, композиційний, металевий, фаянсовий, скляний.
Його форма може бути овальною, прямокутною, напівкруглою, а, взагальному, форма може бути будь-яка. Головне, умивальник потрібно вибирати відповідно до обраного стилю самої ванної кімнати.

Умивальник зі стелажем

Умивальник тюльпан, навісні умавальники

Класичним варіантом різновиду умивальників є тюльпан, його назва говорить сама за себе. Умивальник тюльпан складається з двох частин: умивальника та підставки, яка тримає сам умивальник. Він не представляє із себе нічого особливого і виконує тільки функції свого прямого призначення. Єдине, що може приваблювати в ньому – це низька ціна.

Для тих, у кого невелика ванна кімната, і використовувати простір потрібно по-мінімуму, чудово підходять навісні умивальники. За рахунок того, що всі комунікації ховаються в середині стін і потребується монтаж інсталяційної системи, доведеться виділити додаткові витрати на установку. Щоб не робити демонтаж самої стіни, можна використати фальш-панель, яку за необхідності можна легко зняти.

Умивальник тюльпан

Кутовий умивальник та раковина із тумбою

Кутовий умивальник дозволяє використовувати простір в кутку, тим більше, якщо місця у ванній кімнаті обмаль. Нижню частину раковини можна як задекорувати під тумбу чи основою у формі тюльпан, так і залишити відкритою, якщо цього вимагає обраний вами стиль інтер’єру.

Раковина з тумбою – не менш поширений варіант, оскільки вона не тільки приховує водопровідні труби, а й дає можливість зберігати різні засоби, необхідні для ванної кімнати. Такий умивальник можна віднести до меблів. За звичай мебельні умивальники поставляються виробниками із вже вмонтованою раковиною. Є підлогові та настінні тумбові умивальники. Різняться вони виключно зручністю використання.

Умивальник навісний
Інформація
Сучасні раковини виготовляються не тільки для свого прямого призначення, це віртуозна гра матеріалів і форми, що дарує комфорт підчас експлуатації. Правильно підібраний умивальник є не менш важливою частиною інтер’єру, ніж сама ванна чи меблі. Обирайте для себе те, що вам до смаку, оскільки умивальником вам доведеться користуватись щодня.
Дерев’яний умивальник

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.