Дизайн ванної в стилі кантрі

Дизайн ванної в стилі кантрі
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 214
Рейтинг: 4.75 / 4  

Стиль кантрі – це протилежність міській метушні. Тихе, спокійне життя подалі від міста, налаштовує на спокій та відпочинок. Особливістю стилю кантрі є те, що він може виглядати по-різному, все залежить від країни, яку він представляє. При цьому можуть помінятись елементи декору, та тільки не екологічний дизайн. Для оформлення інтер’єру використовуються виключно натуральні матеріали, наприклад: камінь, дерево,текстиль.

Грубуватість оздоблення та простота аксесуарів являється основою сільського стилю.

Меблі та сантехніка

Взагалі сантехніка має бути максимально простою, та деякі ретро-моделі досить непогано вписуються в сільський стиль. Що до кольору сантехніки, то надається перевага нейтрально-білому.

Сантехніка, меблі,предмети декору в стилі кантрі
Ні в якому разі не використовуйте нікель чи хром для кранів та змішувачів, їх сліпучий блиск не впишеться в загальну картину дизайну інтер’єру в стилі кантрі. Доцільним вирішенням буде латунь, мідь, можливо, бронза.

Для меблів в стилі кантрі характерні вінтажні моделі, можливо, навіть спеціально зістарені. Дерев’яні тумби можна пофарбувати білим кольором в один шар для того, щоб структура дерева спеціально проглядала. Плетені кошики для білизни, ковані гачки та вішалки прекрасно підкреслять сільський дизайн.

 Меблі, сантехніка, освітлення

Оздоблювальні матеріали та освітлення

Головними атрибутами в оформленні дизайну інтер’єра в стилі кантрі є необроблена, груба текстура дерева, яка використовується як в якості оздоблювальних матеріалів, так і для виготовлення меблів. Різнокольорові композиції для вирішення кольорового оформлення також являються не менш важливими. Обробка стін вагонкою, вставні, жалюзі, дрібний кахель для покриття підлоги, розписаний вручну. Прості вирішення, комфортабельність та доцільність входять в основу стилю кантрі.

Щодо освітлення, то воно повинно бути м’яким, нейтральним. Світильники, що імітують вуличні ліхтарі, дзеркало в дерев’яній чи плетеній рамі нададуть довершеності стилю.

Освітлення, полиці, шафи, ковані елементи

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.