Маленька ванна кімната, зберігання речей

Маленька ванна кімната, зберігання речей
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 442
Рейтинг: 4.5 / 2  

Нестача місця для поличок, шаф та комодів не може стати на заваді для розміщення необхідних речей. Існує чимала кількість способів обладнати спеціальне місце, де можна зберігати безліч корисних та вкрай потрібних речей. Маленька затишна ванна теж має право на своє існування і так само може вносити комфорт та практичність у ваше життя.

Полиці та стелажі

Отже, перейдемо до вирішення вашої проблеми. Часто планування приміщення не завжди дозволяє використовувати стандартні меблі. Тому найпростішим варіантом є сконструйовані модульні полиці та стелажі, які ви самі можете зробити власноруч. Це напрочуд вигідний та зручний варіант, що в добавок є найменш затратним і доступним. Виглядатимуть вони приблизно ось так:

дизайн інтер’єра, фото

Вбудовані меблі

Вбудовані меблі теж напрочуд гарно та гармонійно впишуться у ваш інтер’єр. Таке рішення підходить якнайкраще ще й тому, що виготовляються такі меблі для конкретного приміщення із врахуванням всіх нюансів проектування. Що тим самим ще раз підкреслить вашу індивідуальність і дозволить проявити безпосередньо ваш задум, не притаманний нікому крім вас.

Поглиблення в стіні чудово підійдуть для того, щоб облаштувати гарненькі полички на яких зручно вмощуватимуться різні необхідні дрібнички. Також любе заглиблення в стіні можна використати для того, щоб облаштувати поличку або підставку. Це найменш затратний метод, що не потребує зайвих витрат, досить просто та зручно.

На випадок, якщо знадобиться приховати труби, лічильники чи якісь недоліки, то за допомогою вбудованих конструкцій із шафками та поличками зробити це легко.

Вбудовані конструкції

Висувні ящики

Висувні ящики – це традиційний метод облаштування ванної кімнати, такі ящички допоможуть вам тримати свої речі в порядку. Причому шухляди всередині можна розділити перегородками, ще одне хороше рішення використання простору.

А ще є так звані висувні полиці на викатних механізмах, відкриваєш дверцята, і поличка виїжджає до вас, що дає змогу дістати речі, що знаходяться в самому кінці.

Отже, як ви самі вже зрозуміли, маленька ванна, це не проблема, а, навпаки, можливість проявити себе, якщо підійти до її облаштування з творчою уявою. Зручні речі можуть бути простими, простота ідей не позбавляє вишуканості та смаку. Для того, щоб створити затишок та комфорт, не потрібно впадати в крайнощі та витрачати великі суми, прості рішення можуть стати шедевром.

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.