Аксесуари для ванної кімнати

Аксесуари для ванної кімнати
Категорії:
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 1046
Рейтинг: 5 / 1  

Обирати аксесуари потрібно ретельно, так само, як і сантехніку. За допомогою можна звернутись до спеціалістів, які знають всі нюанси такого оформлення ванних кімнат або самому розібратись в даному питанні. Різноманітні дрібнички, такі як свічки, ракушки, канделябри допоможуть прикрасити приміщення. Головне, пам’ятати про помірність, щоб ванна не нагадувала крамницю. Підбирайте аксесуари для ванної кімнати зі смаком, щоб вони гармоніювали між собою.

Оформлення ванних кімнат

Полиці для ванної кімнати

Полиці являються невід’ємним атрибутом ванни. На ній можна зберігати необхідні гігієнічні та косметичні приналежності. Вони бувають різних видів: скляні, дерев’яні, пластикові, спосіб кріплення теж різний. Не зайвим буде розмістити декілька, наприклад, над раковиною чи в кутку. За наявності малого місця чудово підійдуть кутові полиці.

Зверніть увагу! Обираючи матеріал, з якого вони виготовляються, зверніть увагу на специфіку цього приміщення. Умови постійної підвищеної вологості впливають на довговічність. Сировина має бути стійкою до частих перепадів температури. Вони мають бути функціональними, практичними та надійними і підкреслювати дизайн ванної.
  • Полиці із дзеркалом являються оригінальним рішенням. Місце розташування частіше знаходиться над раковиною. Так насправді зручніше, всі необхідні дрібнички знаходяться під рукою. За бажанням можна розмістити де завгодно.
  • Стильно виглядатимуть скляні полиці для ванної кімнати. Вони універсальні та надійні, відповідають всім необхідним вимогам, які пред’являються до меблів у ванну кімнату.
  • Хромовані полиці в поєднанні із склом виглядають невагомо і легко установлюються. В маленькій ванній кімнаті така конструкція просто незамінна.
  • Пластикові – це економний варіант, до того ж їх можна виготовляти різної форми та кольору. Відносно міцні та вологостійкі.
  • При застосуванні дерев’яних потрібно обирати спеціально оброблені водостійким лаком, або з вологостійких порід дерева.
стелажі для ванної кімнати

Дзеркало

Дзеркала для ванної кімнати виготовляються по одній технології, відрізняється тільки покриття з виворітнього боку. Вони мають спеціальне вологостійке покриття. Звичайне дзеркало не підходить. Більш якісним є срібне покриття на відміну від алюмінієвої амальгами. Раму теж потрібно вибирати з врахуванням специфіки кімнати.

Своє місце воно займає над умивальником, це необхідний предмет, без якого важко обійтись. Дзеркало для ванни для зручності оснащюється полицею для розміщення косметичних засобів.

Декор кімнат

Тримачі для рушників:

  1. Кільцеві тримачі для рушників, призначені для одного полотенця. Безпечні, завдяки тому, що не мають гострих кутів.
  2. Поворотний, компактний та стильний, зручний у використанні.
  3. Штангові є різних розмірів, підходять для декількох рушників.

Мильниці, дозатори для мила, тримачі для туалетного паперу, підставка для зубних щіток – це практичні речі що присутні у кожній ванній. Такі додаткові аксесуари роблять перебування у ванній більш зручним. Крім цього, є декоративні, які не несуть ніякої функціональності, а слугують прикрасою.

все для ванни

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.