Реставрація ванн у Львові

Реставрація ванн у Львові
Категорії: Ванни
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 4138
Рейтинг: 4.7 / 61  

Реставрація ванн Львів – поширена послуга, якою користуються усі категорії замовників. Це можуть бути мешканці старих будинків, де є стара ванна. Також ремонт потрібен володарям нових тоненьких ванн, в яких з'явилися відколи ємалі. Відновлення поверхні потребують сучасні акрилові ванни. Нашим матеріалом можливо робити ванни, душові кабіні, джакузі.

Інформація

Ціни на реставрацію ванни акрилом у Львові вказані на 02.08.2020 р. Актуальну ціну на реставрацію ванн уточнюйте по телефону.

  1. Реставрація ванни довжиною 120 см – 2200 грн.
  2. Реставрація ванни 150 см – 2300 грн.
  3. Реставрація ванни 170 см – 2400 грн.
  4. Реставрація душового піддона від 2000 грн.

Ми працюємо у таких містах, як Львів, Борислав, Трускавець, Стрий, Дрогобич, Новояворівськ та інших містах Львівської області. Майстри виїжджають зі Львова, іноді може знадобитись плата за проїзд. В ціну реставрації ванни акрилом входить вартість матеріалу, послуга майстра плюс оплата за проїзд.

Деякі роботи наших майстрів ми представили в розділі наші роботи, тут ви можете побачити фото ванн до і після реставрації рідким акрилом.

Ми робили реставрацію ванн в таких містах, як:

  • Трускавець, вул. Помірецька, 9.
  • Борислав, вул. С. Коваліва.
  • Львів, вул. Валова, 16.
  • Львів, вул. Мартовича, 5.
  • Львів, вул. Академіка Рудницького.

Реставрація ванни своїми руками коштуватиме дешевше, Ви завжди можете купити оригінальний акрил Пластол у нас на сайті.

Відновлення старої чавунної чи стальної ванни

Замовник повинен вибрати біля трьох годин часу на виконання завдання. Користуватися ванною перед ремонтом можна в стандартному порядку. Коли майстер приїде, повинно винести з приміщення все, що наступну добу може впасти в акрил. Робота проходить точнісінько так, як вказано в нашому відео на ютубі. Ми намагаємось все зробити без зайвого шуму та сморіду. Після закінчення робіт треба не чіпати поверхню. У рідкому стані акрил не відмивається з одежі, будьте обережні.

Наливний акрил Пластол

Важливе питання, скільки це буде вартувати. Залежить від розміру ванни та матеріалу покриття. Найкращий матеріал – Пластол, якщо потрібно дешевше – Стакрил.

Відновлення ванни рідким акрилом

Відновлення емалі ванни акрилом – послуга вкрай необхідна для старих ванн. З часом ванна покривається глибокими тріщинами, з’являються відколи емалі, а поверхня стає шершавою та змінює колір. Відновлення ванни рідким акрилом можливо зробити своїми руками, сам процес займе не більше трьох годин часу.

Перед початком роботи потрібно підготувати поверхню ванни з допомогою соди, води та наждачного паперу. Ванну потрібно очистити від бруду, іржі та жиру. Сушити варто з допомогою будівельного фена. Після чого потрібно взяти набір для відновлення ванни, змішати компоненти та нанести акрил методом наливу.

Відновлення ванни своїми руками обійдеться дешевше, оскільки ви оплачуєте тільки вартість матеріалу. Та за бажанням Ви можете замовити послугу майстра. Найчастіше відремонтувати або відреставрувати ванну у Львові можливо у зручний для клієнта час. Не завжди це зроблять відразу, але можливо домовитись.

Найчастіше відремонтувати або відреставрувати ванну у Львові можливо у зручний для клієнта час. Не завжди це зроблять відразу, але можливо домовитись.

Інформація
Для тих, хто бажає зробити відновлення ванни самостійно ми надаємо безкоштовну консультацію по телефону. Ми розповімо що до чого, надамо відео інструкцію, щоб ви змогли відновити покриття ванни якісно з першого разу.
(099) 18-60-742, (067) 10-18-336

Емалювання або наливна ванна

Як вже було сказано, реставрацію ванн у Львові ми робимо рідким акрилом. Та окрім наливної ванни є ще послуга емалювання. Емалювання ванн емаллю або фарбою являється тимчасовою мірою, оскільки триматися емаль буде недовго. Наноситься емаль кісточкою або валиком, при роботі знадобиться респіратор, оскільки запах досить сильний.

Емалювання ванни виправдовує себе, тільки якщо немає можливості зробити наливну акрилову ванну.

Реставрація ванни

Аерозольна емаль для ванни

Ні в якому разі не варто покривати ванну з аерозольної фарби.
Колись ми попались на цей продукт. Нічого доброго з неї не вийде, згаєте час, гроші і настрій. На банках такої фарби написано, що вона для кераміки і ванн. Це відверта брехня, тримається воно, тільки якщо його не чіпати, а тільки дивитись, і то здалеку, щоб раптом не пошкодити поверхню за дуже пильним поглядом.

Є надійні фарби для ванн. Але вони відрізняються довготривалим запахом. В будь-якому випадку, найнадійніший спосіб реставрації ванн у Львові відбувається за допомогою наливного акрилу.

Роботи по реставрації ванн

Реставрація ванни – це досить легкий спосіб в короткий термін змусити вашу стару ванну виглядати абсолютно новою. Часто покриття ванни вимагає невідкладних дій від своїх власників, так як через зіпсоване покриття процес прийняття ванни втрачає комфорт и задоволення. І в випадку коли замінювати ванну немає бажання, чи змоги, а є велике бажання зберегти свій гаманець від непередбачуваних витрат – звертайтесь за послугою реставрації ванн у Львові.

На фото представлені результати реставрації старої ванни у Бориславі, вул. Травнева. Ванна мала довжину 1,7 метри та достатньо пошкоджене покриття. На даний розмір ванні потрібно приблизно 4-5 кг рідкого акрилу. Власники вибрали стандартний акрил Plastall Classic, який надовго захистить вашу ванну від подряпин на ржавчини. Кожна реставрація включає в себе такі етапи:

  1. Підготовка робочого місця до виконання роботи (ретельний захист усієї прилягаючої поверхні від забруднення);
  2. Очищення старого покриття, обезжирення та ретельне знешкодження старої емалі;
  3. Реставрація глибоких тріщин, сколів та вибоїн шпаклівкою;
  4. Осушення поверхні та підготовка розчину рідкого акрилу;
  5. Нанесення акрилу на підготовлену попередньо поверхню ванни.

Результат продемонстрований на фото. Ми виконуємо роботи будь-якої складності – будемо раді допомогти вам!

Покраска сталевої ванни акрилом

Акрил пластол

Представляємо результат реставрації ванни рідким акрилом в Дрогобичі, вулиця Гончарна, 32. На першому фото представлено стані ванни до реставрації. Як бачимо, покриття з часом зносилося, має іржавий наліт і патьоки, а також бруд, який в'ївся в старе покриття. Перш ніж приступати до роботи, демонтується сифон і злив, щоб не забруднити їх в процесі, а під злив встановлюємо ємкість для акрилу, який буде стікати в злив при його нанесенні.

Очистити старе покриття можна за допомогою харчової соди, яка прекрасно знежирює поверхню і наждачного паперу, який знімає весь наліт і бруд зі старої ванни. Після цього, побачивши кілька тріщин біля зливу ванни, яких не було видно через наліт, була проведена шпаклівка і вирівнювання поверхні. Згодом, за допомогою фену була повністю висушена поверхня для подальшого нанесення акрилу. Акрил був нанесений рівномірно по всім бортам ванни, висихає він протягом доби. На другому фото - результат нашої роботи! Якщо вага ванна потребує реставрації – звертайтесь, ми до ваших послуг!

Відновлення ванни в домашніх умовах

Заливка ванни акрилом Plastall в Новояворівську, вул. Тараса Шевченка, 16, черговий раз довела, що реставрація вирішує будь-які проблеми, різного ступеня складності. Господар не вірив, що його стару ванну ще можливо врятувати, але довіривши нам провести цю роботу, в результаті був шокований, що, здавалося б, стара чавунна ванна, виглядає зараз як нова. На ванній був присутній наліт, безліч відколів, тріщин та проіржавілих ділянок.

Для того, щоб вичистити її від старого покриття, використовувалася наждачний папір і звичайна харчова сода. Потім на місця іржі і відколів, рівномірно була нанесена шпаклівка, яка перекривала місця старих вад. Просушивши поверхню феном, ванна була готова до нанесення акрилу. Перш ніж заливати ванну, ми ретельно заклеїли всі бортики, кран і витягли сифон. Адже акуратність – наше золоте правило! Акрил заливався одночасно з усіх бортів ванни, коли покриття висохло, господар був у приємному шоці від побаченого. Звертайтесь за допомогою в боротьбі за білосніжне покриття за вказаними номерами телефону!

Як пофарбувати ванну акрилом?

До вашої уваги наводимо результат проведеної роботи по реставрації сталевої ванни акрилом у місті Львів, вул. Дениса Лукіяновича, 14. Підготовча робота полягала в знятті старого покриття і шпаклівки всіх тріщин, якими було вкрито все дно ванни, а також великі тріщини навколо зливного отвору. Насамперед була підготовлена робоча область і заклеєна плитка, яка впритул прилягала до бортів ванни. Харчовою содою і наждачним папером було очищено покриття від нальоту і бруду, які за роки експлуатації в'їлися в пори старого покриття. Тим самим, ми знежирили поверхню і просушили для нанесення автомобільної шпаклівки.

Коли вона була готова (висушена за допомогою фену), був підготовлений акриловий розчин. Для цього змішується рідкий акрил і затверджувач. Зі розчин розмішується протягом 10-15 хвилин. Далі за допомогою лійки акрил наноситься по колу зі всіх бортів ванни акрил через лійку наноситься на покриття. Таким чином, покриття рівномірно лягає на ванну і виходить гладким і без патьоків. Через добу ванна готова до експлуатації.

Відгуки

Хочу сказати величезне спасибі майстрам, які зуміли врятувати нашу стареньку ванну! Нажаль, купуючи ванну, ми потрапили на неякісне покриття і вже за 2 роки воно почало тріскати. Оскільки з ванною все було в порядку, турбувало лише зіпсоване покриття – вирішили спробувати реставрувати. Результат супер! Навіть краще ніж була спочатку! Дякую за швидку роботу і гарантію!

Дякуємо за прекрасну роботу! Гарно все зробили, нічого не забруднили в процесі, допомогли з краном, який постійно протікав! Окремо дякуємо за допомогу з краном! Ванна виглядає тепер неперевершено! Ми дуже задоволені вашою роботою, будемо рекомендувати всім знайомим у Львові!

Щиро вдячні вам за проведену роботу! Ми з чоловіком дуже задоволені якістю вашої роботи! Дуже охайні майстри, ввічливі, привітні, оперативно виконали всю роботу, за собою прибрали. Я дуже задоволена тим, як виглядає наша ванна тепер! Дякую за професійну послугу, яка врятувала нам ванну!

Неймовірно задоволені вашою роботою! Нам реставрація обійшлась в 2200 грн, а в результаті ми отримали нову ванну, яка виглядає ну просто бездоганно! Все зробили майстри дуже швидко, ми вкрай здивовані результатом! Сподіваємося ванна прослужить нам ще довго. Дякую величезне!

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.