Штори для ванної кімнати

Штори для ванної кімнати
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 506
Рейтинг: 3.5 / 2  

Штори у ванній кімнаті відіграють захисну та декоративну функцію. Вони захищають кімнату від розбризкування води та являють ся цілісним елементом інтер’єру. До підбору аксесуарів потрібно підійти дуже уважно ще на стадії вибору стилю ванної кімнати. Справа в тому, що з їх допомогою можна розставити акцент, що доповнить інтер’єр.

Сучасний дизайн радує своїм різноманіттям. Штори для ванної кімнати розрізняються за матеріалом та кольоровим вирішенням. Також при виборі потрібно враховувати те, в якому стилі оформлена ваша ванна. Оскільки для ванної в стилі Модерн не підійдуть фіранки в дрібну квіточку, що є характерними для стилю Прованс.

Штори у ванну, фото

Матеріал

Штори для ванної виготовляються із таких матеріалів: поліетилен, пластик, тканина, скло.

Поліетиленові штори для душу – це недорогий варіант, до того ж, підібрати розмір та колір не складе ніяких труднощів. Вибір широкий та мінус все одно є – їх недовгий термін служби. Цей матеріал добре відштовхує воду, але вбирає в себе бруд та плісняву.

Вінілові штори не всосують бруд, добре чистяться, мають довгий термін служби біля трьох років. Прати можна в пральній машині при температурі не вище 40 градусів та режим віджиму і сушіння потрібно відключити.

Скляні штори для душу мають престижний вигляд, довго служать та захоплюють своїм незвичним дизайном. Для їх виготовлення використовується спеціальне скло, яке не можливо випадково розбити, хіба що приклавши зусилля.

Тканинні штори для ванної виготовляються із поліестеру або бавовни. Вони водонепроникні, що є чудовим варіантом для ванної. Гарний естетичний вигляд, створює затишну атмосферу. Виробники випускають цілі колекції з широким вибором малюнку та кольору, щоб полегшити вибір покупцям.

Штори

Спосіб кріплення

Люверси. Цей метод кріплення передбачає великі пластикові або металеві кільця. Вони кріпляться на верхній частині штори, пробиваючи тканину наскрізь, щоб можна було нанизати їх на трубу. Наразі це один із дорогих та модних способів кріплення. Чудово підійдуть для стильного інтер’єру, легко закриваються та відкриваються.

Кільця і гачки – це поширений метод кріплення штор не тільки у ванній. Придбати можна штори із вже готовими отворами, через які ви протягуєте кільця, та чіпляєте на карниз.

Цікавим рішенням є так звана кишеня для штанги. Верхній край згинають на ширину діаметра труби, дають строчку та просувають в отвір штангу. Незручність викликає недостатність ковзання тканини, коли доводиться відкрити чи закрити.

Затискачі з магнітами мають вигляд петель із магнітами на кінцях. Тканина ставиться між двома магнітами, що надійно її тримають, досить надійний спосіб.

Дизайн інтер’єр ванної

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.