Вікно у ванній кімнаті

Вікно у ванній кімнаті
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 836
Рейтинг: 4.67 / 3  

Вікно у ванній кімнаті являється чудовим рішенням як для природнього освітлення, так і гарним дизайнерським ходом. Чим більше вікно, тим краще, воно може бути від стіни до стіни завширшки і від підлоги до стелі заввишки.

Декор інтер'єр ванної

Вікно – джерело освітлення ванної кімнати

Сучасні ванни також облаштовують м’якими меблями, що дозволяє проводити будь-які процедури, включаючи манікюр, укладку волосся і догляд в цілому. Тепер не потрібно повертатись до кімнати, щоб зробити макіяж, оскільки все необхідне знаходиться поруч, а джерело природнього освітлення, яким являється велике вікно у ванній кімнаті, зробить це завдання ще простішим.

Велике підвіконня можна перетворити в зручний м'який куток для відпочинку.
Підвіконня, вікно у ванній

Гарний вид, який відкривається із вікна, перетворить ванну кімнату в чудове місце для релаксації, та зробить ваш відпочинок ще приємнішим. Велике світле вікно розширює простір та ніби стирає грань між ванною та краєвидом, який відкривається за вікном. Надмірна кількість природного світла дозволяє забути про штучне освітлення аж до заходу сонця.

Вікно арка, освітлення

Оформлення вікон

У випадку, якщо у вас звичайне вікно, то не біда, його можна оформити в якомусь незвичайному стилі, наприклад, кантрі чи модерн. Буває, що вікно ванної відкриває не тільки прекрасний краєвид, а й дозволяє сусідам милуватись вашою ванною. Щоб захистити себе від зайвої цікавості сусідів, можна задекорувати вікна. Для цього підійдуть жалюзі, римські штори, вітражі на вікнах. Та обираючи матеріал не забувайте про вологість, що може негативно вплинути на натуральні тканини.

Вітражне вікно, жалюзі, римські штори

Природня вентиляція

А ще вікно дозволяє провітрювати ванну кімнату і являється свого роду природньою системою вентиляції. Відчинивши вікно після душу, ви позбудетесь пару, який накопився в кімнаті. Таким чином вбережите меблі, стіни та інші предмети в ванній від конденсату, який осідає на всіх поверхнях, що згодом може призвести до появи іржі та плісняви. В кінцевому результаті вам доведеться робити ремонт та міняти зіпсовані меблі. Якщо немає можливості встановити вікно у ванній кімнаті, то проблему можна вирішити за допомогою штучної вентиляції.

Двері у ванній, вентиляція

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.