Душові кабіни в маленьких ваннах, фото та розміри

Душові кабіни в маленьких ваннах, фото та розміри
Категорії: Ванни, Унітази
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 643
Рейтинг: 5 / 1  

Враховуючи шалений ритм сучасного життя, душові кабінки набувають популярності. За браком часу не кожен може часто приймати ванну. Ванна вимагає більших затрат часу, на відміну від душу, який можна приймати швидко. Для маленької ванної кімнати душова кабінка просто ідеальний варіант. У випадку, якщо параметри ванної дозволяють, можна спокійно їх поєднати.

Ванна душова кабіна

Кутова душова кабіна

Асортимент вибору душових кабінок являється досить широким, кожен може обрати для себе найбільш підходящий варіант.

Популярні душові кабіни:

  • Душовий куток
  • Душова кабіна типу бокс
  • Бокс із гідромасажем
  • Душова кабіна типу бокс із турецькою лазнею

Найпростішою є кутова душова кабінка, вона складається із піддона та шторки. В неї не чотири стіни, а дві, оскільки вона приєднується до вже готових двох стін ванної. Такі кабінки просто збирати і встановлювати.

Душовий куток

Душова кабіна типу бокс

Душова кабіна типу бокс є закритою з усіх сторін і має дах. Їх легко встановити на будь-якому місці, де є подача води. Така кабіна є простою та функціональною, її конфігурація, форма та розмір різноманітні. Душові бокси бувають простими, головною функцією яких є душ, або багатофункціональними.

Душовий бокс, піддон

Бокс із функцією гідромасаж та турецька баня

Душові кабінки типу бокс із функцією гідромасажу бувають двох типів: горизонтальні та вертикальні. Функція горизонтального гідромасажу є в більш дорожчих моделях, де замість піддона вмонтовується гідромасажна ванна. Струмені води подаються із форсунок, вбудованих в борти ванни, сила потоку води регулюється. Якщо форсунки для подачі води розташовані безпосередньо на стінках самої кабінки, то така душова кабінка обладнана функцією вертикального гідромасажу.

Гідромасаж позитивно впливає на функції організму, знімає втому, покращує самопочуття. Та є деякі обмеження для людей із деякими захворюваннями: хвороба серця, гіпертонія, онкологія. В момент загострення хронічних захворювань не варто приймати гідромасажну ванну.

Для функції «турецька баня» використовується парогенератор з температурою 45-60 градусів, що підвищує вологість майже на 100%. Пара рівномірно розподіляється по душовій кабіні за допомогою вентилятора, за рахунок цього створюється ефект турецької бані.

Гідромасаж, турецька баня

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.