Промислова наливна підлога

Промислова наливна підлога
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 584
Рейтинг: 5 / 6  

Промислова наливна підлога – розповсюджений матеріал на виробничих підприємствах. Майже на всіх видах виробництв постійно з’являеться багато факторів забруднення. Один з основних джерел пилу – підлога. Найчастіші вимоги, що потребує промислова наливна підлога.

Наливні підлоги

Переваги наливної підлоги

Міцність – вона повинна витримувати будь-які випробовування, не стиратись, тримати удар, не потребувати частого ремонтування.

Рівномірність – не повинно бути тріщин, щілин, отворів. У цих місцях можуть накопичуватись різноманітні забруднювачі. Місця з’єднання можуть поступово збільшуватись по причині постійного переміщення транспорту та вантажів.

Ремонтопридатність – можливість за короткий час виправити зруйновані місця підлоги, бажано без затримки виробничого процесу.

Охайний зовнішній вигляд – чиста та охайна підлога є причиною кращої роботи працівників.

Безпечність – не слизька поверхня запобігає травмам, та нещасним випадкам. Іскри, котрі виникають від ударів, можуть привести до вибуху або до загоряння. В деякий випадках треба відводити статичну електрику.

Екологічність – атмосфера для працівників повинна бути прийнятною, чистою, без забруднюючих домішок.

Ніяка інша підлога не відповідає усім цим вимогам.

Підлогове покриття

Промислова наливна підлога – найефективніше рішення.

Завдяки індивідуальному підходу ми можемо виробити підлогу будь-якого кольору.

Під терміном промислова підлога може матися на увазі багато варіантів.

Найпростіше – пофарбувати бетон ґрунтом. Це можна робити пензлем, шпателем, валиком. Після застигання поверхня не буде пилити, тріскатися, пропускати воду. Розхід буде від 100 до 300 г.

Найбільш надійна підлога – армована гранітним відсівом. У цьому випадку ґрунтовану поверхню покривають клейовим шаром, посипають його відсівом та дають застити. Коли каміння приклеїться, покривають фінішним лаком. Найбільша загальна кількість матеріалів – три кг на квадрат.

Найпоширеніший спосіб зробити промислову підлогу – метод наливання. Для цього беруть два компоненти А і Б. Змішують їх між собою. Наша промислова наливна підлога повинна змішуватись 5 хвилин, хвилину чекаємо, іще хвилину розмішуємо за допомогою дрилі, міксеру, або вручну палкою.

Найкращий ефект досягається при трьохшаровому покритті.
Перший шар – ґрунт. Після нього потрібно почекати біля дванадцяти годин до застигання. Другий шар – армуюча та вирівнюча речовина. Вона розливається та застигає на протязі дванадцяти годин. Третій шар – фініш, він може бути будь-якого кольору, за бажанням замовника. У таку підлогу за бажанням добавляють мінеральні домішки: пісок, граніт, мармур, що ще більше посилює ефект.

З приводу придбання та консультацій звертайтесь щоденно за телефоном.
Полімерні підлоги

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.