Акрил для реставрації ванн

Акрил для реставрації ванн
Категорії: Сантехніка
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 866
Рейтинг: 5 / 10  

Групу матеріалів для відновлення ванн, якими користуються за допомогою наливного методу, об’єднали під назвою акрил для реставрації ванн

Стакрил

Свого часу найпоширенішою торговою маркою був Стакрил. Його історія починалася з доволі важкої в нанесенні речовини. Тоді вона була з бульбашками, з якими боролися за допомогою малярного пензлика. Проводячи чистим пензлем по бульбашках, майстри намагалися досягти повного їх знищення. Також спочатку у Стакрила був відчутний запах.

Але попри всі ці негаразди Стакрил вигідно виділявся серед багатьох інших фарб. По-перше, легкий аромат Стакрилу неможливо порівнювати зі стійким сморідом, який супроводжував фарбування ванн, до якого вдавалися в колишні часи. Пам'ять про жорстку атмосферу могла зберігатися протягом багатьох поколінь, що мешкали у цьому під’їзді. Новим матеріалом не потрібно було малювати, він самостійно стікав по стінках, рівномірно заповнюючи старий простір. Ванна після обробки вражала первозданною мальовничою красою. Клієнти навіть були згодні терпіти чотири дні, поки все застигне.

З часом Стакрил змінив формулу на краще, застигає він за дві доби, потьоків майже нема, героїчна боротьба з бульбашками не потрібна.

Стакрил

Переваги наливного акрилу Пластол

За час розвитку ринку ремонту, почали з’являтися молоді активні конкуренти. Найкращим з якості акрилом для реставрації ванн справедливо визнають наливний акрил Пластол. Його переваги очевидні. Ідеально виглядає, запаху немає зовсім, не потребує ніяких навичок. Пластол уможливив мрію домогосподарок про Акрил для реставрації ванн своїми руками. І хоча його вартість вище, ніж у найближчих конкурентів, постійний попит на якісну продукцію робить вибір в користь наливного акрилу Пластол.

Те, що колись було неможливо навіть уявити, стало близькою реальністю. Це навіть звучить як фантастика: придбала акрил для реставрації ванн, помила ванну, висушила її, перемішала Пластол, вилила його на поверхню. Нова акрилова ванна на металевій або чавунній основі за якусь там годину-другу, без особливих вмінь. Практика показує, що акуратна домогосподарка здатна відреставрувати стару ванну навіть краще за майстра-чоловіка, бо робить все виключно за інструкцією.

Пластол

Епокрил

З Пластолом і Стакрилом все зрозуміло. Також набирає оберти новий український виробник матеріалів для реставрації ванн. Шаленими темпами розповсюджуючись по Україні Епокрил очікувано витісняє конкурентів. Це стає зрозуміло, коли починаєш розбиратися в особливостях. Він ввібрав в себе усі переваги найкращих наливних акрилів, розтікається він ідеально, бульбашок немає. Найаргументованіша перевага – строк застигання. Через добу такою ванною буде можливо користуватися в штатному порядку. Більше того, навіть через десять годин пошкодити ванну буде важко.

Поки що достойно оцінити Епокрил мали можливість тільки професійні реставратори. Але невдовзі кожен українець матиме можливість за один день без зайвих зусиль і витрат отримати новеньку ванну без демонтажу старої за допомогою неперевершеного українського Епокрилу.

Інформація

Висновки можна робити самим. Якщо потрібна низька ціна та прийнятна якість – тоді Стакрил. Якщо ви не допускаєте компромісів в якості – тоді Пластол.

Реставрація ванни

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.