Як вибрати пральну машину

Як вибрати пральну машину
Категорії: Сушильна машина
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 160
Рейтинг: 4 / 1  

Насамперед ще докупівлі необхідно добре обдумати місце, де пральна машина буде стояти. Для того, щоб вона могла виконувати свої функції, потрібні підведення до: електричного струму, холодної води, а, навіть іноді, до гарячої та випуску до каналізації. В основному, ідеальним місцем для пральної машини є ванна кімната, але якщо ванна замала, то її ставлять на кухні біля раковини.

Функції пральної машини

Машинка, в принципі, підберається за смаком кожної людини, дизайном та функціями. Щодо функцій, то необхідно знати, які бувають їх види:

  • Пральні машини – перуть, полощуть, віджимають біллизну.
  • Сушильні – віджимають та сушать.
  • Прально-сушильні машини – полощуть, перуть, сушать та віджимають білизну.

Найкраще купити дві машини – пральну та сушильну. Якість прання та сушіння буде набагато вища, ніж в прально-сушильній машині. Але оскільки середньостатистичній людині не по кишені купівля двох машин, в основному, всі зупиняються на виборі прально-сушильних машин, бо це дешевше, але на якості ми втрачаємо. Також слід придивитися, який об`єм у машинці, скільки кілограм білизни вона може вмістити.

Сушильна машина

Програми

Зазвичай в усіх машинах є стандартні програми:

  • Прання за стилями тканини, а саме прання хлопку, синтетики, бавовни.
  • Оберти барабану – 400, 800, 1000.
  • Додаткові або повторні: полоскання, віджим і т.д.

А вже у різних фірм, у різних моделей є спеціальні програми такі як: прання кольорових речей, прання дитячих речей, замочування, відсрочка початку прання, злити воду без віджиму і багато інших. Тому кожна господиня має вибирати сама, якими функціями вона буде користуватися і, в залежності від цього, вибирати ту чи іншу модель.

Функції пральної машини,

Догляд за пральною машинкою

Як і кожна техніка, пральні машини потребують догляду для довгої та вірної служби. За догляд машинки відповідають пральні порошки. Якщо ви вирішили купувати пральну машину, то необхідно знати, що є спеціальні порошки для догляду за нею.

Концентрований пральний порошок SA8 Premium відомий тим, що ця продукція створена на витяжці з рослин та включає в себе захист від накипу. Такий засіб не тільки добре пере, а й пом’якшує жорстку воду. Неперевершений у виведенні плям, чудово очищує.

Лінія таких засобів SA8 містить також засоби для:

  • замочування білизни та виведення плям;
  • універсального відбілювання;
  • темного одягу;
  • делікатних тканин;
Цікаво! Завдяки цій продукції не потрібно витрачатися двічі. Якщо прати тричі в тиждень, одного кілограму такого порошку вистачить на три-чотири місяці. Крім того, засоби добре розчиняються у воді, виполіскуються, не залишаються на одязі, містять антиалергенні компоненти. Речі приємно пахнуть свіжістю, не дратуючи органи дихання. Вони не подразнюють шкіру та безпечні для дітей.
Замовити продукцію можна за тел. 099 18 60 742

Для догляду машини необхідно чистити насос, який знаходиться у лючку. Його треба очищати не рідше, ніж раз у два місяці. Слід уникати потрапляння сторонніх предметів у барабан: гудзиків, кнопок, паперу. Перед пранням треба ретельно очистити кишені одягу від різних предметів, щоб не виникало поломок.

Засоби для прання, SA8 Premium

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.