Рідкий акрил для ремонту ванни своїми руками

Рідкий акрил для ремонту ванни своїми руками
Категорії: Ванни
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 546
Рейтинг: 4.62 / 8  

Ремонт ванни наливним акрилом – незамінна послуга для відновлення емалі ванн. Відновлення ванни може бути повною або частковою. Відновлена ванна краще покупної, вона якісніша та дешевша.

Наливний акрил Пластол, Стакрил, Епокрил

Є декілька марок наливного акрилу: Пластол, Стакрил та Епокрил. Різняться вони ціною та складністю в роботі. Для майстра із досвідом роботи не виникає проблем при роботі із любою маркою акрилу. А от для тих, хто хоче від реставрувати тільки свою ванну без досвіду, кращим матеріалом є наливний акрил Пластол. Оскільки при роботі із ним не виникає труднощів, робота буде результативною навіть без спеціальних навичок.

Акрил Пластол, Стакрил, фото

Ремонт ванни своїми руками вигідний і з фінансової точки зору, ви платите тільки за матеріал та доставку, що суттєво скорочує витрати. Ми надаємо консультації щодо реставрації ванни, тому вам буде не складно.

Наливний акрил Пластол являється екологічним матеріалом, не причинить шкоди здоров’ю. Якість цього матеріалу не підлягає спростуванню. Термін служби відновленої емалі ванни не менше 15-ти років, звісно, якщо навмисно не відколювати акрил. Хоч щеплення акрилу із поверхнею досить міцне.

Також немало важливим є простота нанесення акрилу Пластол, ця особливість дозволяє без підготовки зробити якісну реставрацію ванни. Він не утворює бульбашок та потьоків, всього за три години ви отримаєте нову акрилову ванну на чавунній або сталевій основі. Застигає за 48 годин.

Ремонт ванни своїми руками

По-перше, ванну кімнату потрібно звільнити від зайвих речей, щоб нічого не заважало і не звалилося в ванну, поки вона не висохне. Роздивіться навколо, щоб ніде нічого не сипалось і не капало.

Під рукою мають бути всі необхідні інструменти, щоб в процесі реставрації ванни не виникло зайвої метушні.

Вам знадобиться:

  • Промисловий фен, щоб якісно висушити поверхню ванни.
  • Дриль для вимішування матеріалу.
  • Наливний акрил, затверджувач.
  • Наждачний папір водостійкий.
  • Шпаклівка та шпатель.
  • Резинові рукавички.
  • Харчова сода.
  • Плоскогубці, викрутка, міксер.

Ванну потрібно добре вимити, поверхня має бути чистою та обезжиреною. Наступний крок – висушити кожен міліметр ванни, від цього залежатиме якість щеплення акрилу із поверхнею ванни. Тепер мішаємо акрил і наливаємо на ванну. Після закінчення роботи даємо висохнути, закриваєте ванну на 48 год. і нікого не впускаєте. Покрокова детальна інструкція по реставрації відзнята в відео, яке ви можете знайти на ютубі, вписавши запит "Реставрація ванни", відео довжиною 1 год. 14 хв.

Відгуки про реставрацію ванни наливним акрилом Пластол завжди позитивні, оскільки працювати з ним легко. Отриманий результат тішить, всі, хто дотримуються інструкцій, задоволені якістю.
(099) 18-60-742, (067) 10-18-336
Ремонт, реставрація ванни, фото

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.