Реставрація ванн наливним акрилом

Реставрація ванн наливним акрилом
Категорії: Ремонт ванної
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 247
Рейтинг: 4.77 / 17  

Ремонт у ванній – справа нелегка і затратна. Міняти доводиться ледь не всю сантехніку, адже нічого довговічного немає. Тішить тільки те, що з допомогою наливного акрилу Пластол можна відреставрувати стару ванну і тоді не доведеться витрачатись на покупку нової та робити демонтаж.

Нова ванна, якою б вона не була сяючою та блискучою, з часом починає тьмяніти, з’являються жовті плями і навіть іржа. Така ванна аж ніяк не сприяє розслабленню, навіть якщо добавити багато піни, пошкоджена емаль не дасть про себе забути.

Інформація
Покриття ванної акрилом в Чернівцях, Сокирянах, Сторожинці, Хотині. Працюємо по всій Україні, замовивши послугу Реставрація чавуної ванни наші майстри приїжджають до вас додому у зручний для вас час. Вам знадобиться виділити біля трьох годин часу. Робота робиться без бруду, пилу та демонтажу.
Реставрвція ванн

Наливний акрил для реставрації ванн

Перш ніж приступити безпосередньо до реставрації ванни, варто розібратись що із себе представляє сам матеріал. Наливний акрил Пластол складається із двох компонентів: акрилу та затверджувача. Змішавши їх між собою отримується готовий матеріал, термін придатності якого 70 хв. За цей час необхідно нанести його на поверхню ванни.

Наливний акрил досить легко наноситься, і, якщо клієнт бажає зробити реставрацію ванни власноруч, то кращого матеріалу нема. Окрім акрилу Пластол є ще такі марки наливного акрилу як Стакрил та Епокрил українського виробництва. По ціні вони трохи дешевші і після застигання майже нічим не відрізняються від Пластола, та працювати ними складніше. Тому, якщо ви не майстер, але бажаєте Відновити емалеве покриття та щоб робота принесла позитивний результат, краще замовити наливний акрил Пластол. Адже заново переробити буде витратно.

Увага! Щоб матеріал не викликав сумнівів, краще замовляйте його у офіційних представників, щоб уникнути підробок, які почали розповсюджуватись останнім часом.

Замовити послугу реставрації ванн в Чернівцях можна на сайті https://ванны.укр чи по телефону Майстер Олексій - (095) 12-76-503. Ми надаємо безкоштовні консультації. Також спеціально для тих, хто бажає зробити реставрацію ванни своїми руками, ми відзняли відео інструкції із покроковим виконанням. Дотримуючись порад, ви без зайвих проблем отримаєте новеньку акрилову ванну своїми руками.

Переваги наливного акрилу Пластол

Найперше, що немало важливе – це відсутність неприємного та різкого запаху при роботі із матеріалом.

При нанесенні на поверхню ванни він рівномірно стікає по всій ванній, не залишаючи потьоків при висиханні.

Якщо ви вже нанесли його на емаль, то будьте певні, що віддерти його не вдасться. Користуватись можна вже через декілька днів без проблем. Головне, в момент засихання ніякому разі не чіпати, закрити кімнату і нікого не впускати.

Важливим фактором є його екологічність, завдяки чому він не шкодить здоров’ю.

Інформація
В Чернівцях знаходиться головний офіс, звідки проводяться поставки оригінального матеріалу Plastall.
Наливний акрил Пластол

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.