Офіційний сайт Пластол у Львові

Офіційний сайт Пластол у Львові
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 296
Рейтинг: 4.82 / 11  

Офіційний сайт Пластол у Львові пропонує оригінальний наливний акрил для реставрації чавунних, акрилових і сталевих ванн. А також послугу по влаштуванню наливної 3д підлоги та матеріал для промислової підлоги.

На сайті представлені ціни на послугу по реставрації ванни та ціна матеріалу Наливного Акрилу. Зверніть увагу на те що ціна може змінюватись відповідно курсу долара, тому уточнюйте. Замовивши наливний акрил Пластол для реставрації ванни своїми руками Ви отримаєте безкоштовну консультацію по використанню. Для наших клієнтів на офіційному сайті Пластол діє послуга «Передзвоніть мені» Вам потрібно тільки ввести свій номер телефону і через 30 сек. Вам зателефонують.

Реставрация ванн, наливной акрил

Відео інструкції, зроблені нашими майстрами по влаштуванню наливної підлоги та реставрації ванни допоможуть зробити роботу своїми руками добре і з першого ж разу.

Офіційний сайт Пластол у Львові представляє тільки оригінальний матеріал. Оскільки в зв’язку із численними підробками з’явились негативні відгуки про наливний акрил Пластол, ми рекомендуємо всім клієнтам замовляти товар післяплатою, ретельно перевіривши оригінальність упаковки.

Пластол офіційний сайт Львів, Луцьк, Рівне, Закарпаття, Хмельницький, Івано-Франківськ здійснює доставку матеріалу в любе місто Львівської області. Замовте послугу реставрації ванни або наливної підлоги, наші майстри приїдуть у зручний для Вас час. В ціну входить тільки робота майстра та матеріал.

Офіційний сайт Пластол у Львові публікує статті щодо ремонту та дизайну ванної кімнати, відомості щодо вибору сантехніки та побутової техніки. В кожному із розділів Ви можете знайти корисну інформацію та поради спеціалістів відносно питань, які вас цікавлять щодо ремонту ванної кімнати.

Акрил Пластол

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.