Реставрація ванн в Луцьку

Реставрація ванн в Луцьку
Категорії: Ванни
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 75
Рейтинг: 4.33 / 3  

Подряпини на поверхні ванни, потьоки від води, іржаві плями здатні позбавити спокійного сну навіть врівноважених господарів. Наш досвід і багаторічна праця дозволяють нам впевнено заявляти, що ванн, які не підлягають реставрації просто не буває! І зовсім не важливо, з якого матеріалу ваша стара ванна: зі сталі, пожовтілого акрилу чи чавуну. День за днем ми переконуємо жителів міста Луцьк, що послуга реставрація ванн Луцьк – це новий рівень перевтілення старого в практично нове. Ми пропонуємо послуги, які не будуть руйнівними для вашого сімейного бюджету. Ви можете отримати нову ванну з послугою наливна ванна Луцьк з акрилу PlastAll.

Наливний акрил

Для реставрації ванн ми використовуємо PlastAll, він є найкращим із сучасних матеріалів для реставрування ванн, яким проводиться послуга реставрація ванн Луцьк. Акрил PlastAll навіть через кілька років не розчарує вас, оновлена з його допомогою поверхня вашої ванни залишиться блискучою та приємною на дотик.

Міста Волинської області в яких ми працюємо:

  • Луцьк
  • Горохів
  • Ківерці
  • Ковель
  • Нововолинськ
  • Володимир-Волинський

Акрил для ванн Plastall, ціна

Матеріал Ціна
Plastall Classic (полімеризація 36 годин) від 1250 грн
Plastall М (полімеризація 36 годин) від 1000 грн
Plastall Super (полімеризація 16 годин) від 1150 грн
Plastall 24 (полімеризація 24 години) від 1100 грн
+38 095-41-67-444

Наливна ванна рідким акрилом Луцьк – це якісний вид реставрації, який ми робимо рідким акрилом PlastAll. З цією послугою будь-яка стара ванна стане глянцевою та з гладенькою поверхнею без недоліків. Наливна ванна омолодить вашу ванну до рівня нової. З такою ванною, повірте, вам буде чим пишатися!

Реставрація ванн Луцьк ціна. Хочеться і зовсім не колеться! Так можно схарактеризувати наші ціни. Вони справді доступні для вас! Переконайтеся самі. Наша ціна на послугу реставрації ванни акрилом без прихованих доплат в процесі роботи. З нами послугаемалювання ванни акрилом тепер доступна за доступнішу. За не великі кошти, ви зможете повністю оновити стару ванну. Наливна ванна Луцьк буде коштувати від 1600 гривень, але ви отримаєте практично новеньку ванну.

Реставрація ванн Луцьк фото. Фотогалерея на нашому сайті – це підсумок нашої роботи день за днем. Більше, ніж 2000 фото відреставрованих ванн заспокоять ваші коливання і допоможуть впевнено діяти – замовляти послугу реставрації у нас вже сьогодні.

Реставрация ванн, акрил

Наливна ванна акрилом

Наливна ванна Луцьк. Вам подобаються несподіванки? А як вам така: стара пошкоджена часом і експлуатуванням ванна без захмарних витрат може стати новою. Акрил PlastAll дозволить вам насолоджуватися кожною миттю, проведеною у ванні. Гладенька поверхня, що не пошершавіє навіть через 12-15 років та не пожовтіє даруватиме тільки позитивні емоції. Ще один плюс наливної ванни – ви заощадите кошти, не купуючи нової. Ми щиро хочемо, щоб ви раділи кожному своєму придбанню!

Послуга Ціна
Реставрація ванни розміром 1,2 м. від 2200 грн
Реставрація ванни розміром 1,5 м. від 2300 грн
Реставрація ванни розміром 1,7 м. від 2400 грн
Реставрація душових піддонів і акрилових ванн Договірна

* - Ціна актуальна на 01.02.2021. Ціну уточнюйте по телефону.

+38 095-41-67-444

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.