Натяжна стеля у ванній кімнаті

Натяжна стеля у ванній кімнаті
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 181
Рейтинг: 5 / 1  

Оформлення стелі у ванній кімнаті, справа досить нелегка. Оскільки волога та пар вносять свій негативний вклад, під час тривалого контакту як із стелею, так і з стінами. Потріскана стеля, грибок і пліснява – постійні супутники приміщення із підвищеною вологістю та частими перепадами температури. Тому не всі матеріали та сучасні технології підходять для обробки стелі.

Натяжна стеля є свого роду панацеєю від вищезгаданих проблем. Надійність, екологічність, легкий монтаж, зовнішній вигляд порадує найпримхливішого клієнта, а також різновид кольорів та практичність.

Особливо вона стане в нагоді, якщо раптом ваші шановні сусіди зверху затоплять вас. Натяжна стеля може втримати воду об’ємом до 100 л. на 1м2.
Натяжна стеля, матеріал, монтаж

Натяжна стеля із швами та суцільне полотно

Отже перейдемо до суті, натяжні стелі бувають шовні та безшовні, який із варіантів що із себе представляє, розглянемо далі.
Шовні складаються із декількох смужок ПВХ (поливінілхлорид) плівки, які між собою спаюються і утворюють ледь помітні шви. В такому випадку задають питання чи може шов розірватись. Відповідь, однозначно ні, не може, зварювання шва відбувається на молекулярному рівні, і таким чином виходить майже цілісне полотно.

Інформація
Виробники дають гарантію на 12 років, а в загалом така стеля прослужить не менше 50-ти років.

Безшовна стеля являє собою одне суцільне полотно, що просочене поліуретаном і натягується на стелю цільним полотном.

фото

Глянцева та матова натяжна стеля

У вас маленька ванна кімната і хотілося б хоч візуально збільшити простір, отут таки та ж натяжна стеля зробить свій вклад. Тут головне не помилитись, бо є два варіанти навісної стелі: глянцева та матова. Саме глянцева поверхня натяжної стелі візуально збільшить та витягне простір.

Колір – це теж важлива тема, про яку потрібно поговорити. Отут поле для вашої фантазії безкрає, оскільки варіантів безліч. Хочеться милуватись синім небом чи граційними метеликами – будь-ласка, все для вас. Ну, метелики – то вже таке, особиста справа кожного, кому не до душі малюнки, то палітра однотонних кольорів дасть змогу кожному обрати щось для себе.

Глянцева натяжна стеля

Матова натяжна стеля, на відміну від глянцевої, не володіє блиском та має цілий ряд інших переваг: швидко монтується, має широкий вибір відтінків, ідеально рівна. Якщо вам до вподоби більш традиційний варіант, проста, однотонна рівна стеля без всіляких чудернацьких малюнків, то матова стеля – чудовий варіант.

Інформація
При догляді за такою натяжною стелею не потрібно прикладати зайвих зусиль. Якщо виникло якесь забруднення, варто просто протерти м’якою губкою, змоченою мильною водою, і ваша ванна сяє чистотою, як новенька.
Якщо вам не до душі потріскана штукатурка та гіпсокартон, що втратив свій товарний вигляд, то не задумуючись обирайте натяжну стелю. Естетичний зовнішній вигляд, якість,практичність та функціональність гарантовані.

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.