Ремонт сталевої ванни Пластолом

Ремонт сталевої ванни Пластолом
Категорії: Ремонт ванної
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 97
Рейтинг: 4.67 / 3  

У Львові, на вул. Мартовича, 5 був виконаний ремонт сталевої ванни Пластолом. З першого погляду ванна викликала бажання позбутися її та купити нову з білосніжною поверхнею. Та розібравшись в даній ситуації стає зрозуміло, що нова ванна – не вихід, адже покриття любої ванни з часом втратить свою красу. Ванна на фото хоч і виглядає не найкраще, зате виготовлена із якісного матеріалу.

Ремонт сталевої ванни Пластолом виправив всі дефекти старого покриття. Пожовкла ванна із іржею біля зливу та стертою емаллю набула нову акрилову поверхню. Користуватись оновленою ванною із гладким акриловим покриттям набагато приємніше. Вся робота зайняла три години, наливне акрилове покриття міцно зчіплюється з поверхнею та на довгий час зберігає гарний вигляд.

Ремонт ванни акрилом Пластол не супроводжується шумом, пилом та різкими запахами. Матеріал простий у використанні, не потребує особливих навиків. Працювати з ним можна навіть без досвіду роботи. При бажанні можна купити акрил Пластол та зробити ремонт ванни своїми руками.
Ремонт ванни, Пластол, фото

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.