Відновлення ванни акрилом Пластол

Відновлення ванни акрилом Пластол
Категорії: Ремонт ванної
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 99
Рейтинг: 4 / 3  

Відновлення ванни акрилом Пластол у Львові на вул. Ясна, 28. Чавунна ванна довжиною 170 см. мала пошкодження емалі, тріщини на дні та іржаві патьоки. Покриття ванни стало тьмяним та втратило гарний зовнішній вигляд. Враховуючи те, що чавунна ванна виготовлена із якісного матеріалу, власники вирішили відновити покриття ванни замість того, щоб купувати нову.

Відновлення ванни акрилом робиться в домашніх умовах, демонтаж ванни не потрібен, вся робота виконується на місці. Для чавунної ванни довжиною 170 см майстер використав комплект наливного акрилу Пластол, розфасований виробником з врахуванням габаритів ванни. Матеріалу завжди вистачає на покриття всієї ванни. Акрил Пластол наносять на підготовлену поверхню наливним способом. Про те, як реставрувати ванну наливним акрилом, читайте в нашому блозі та дивіться відео інструкцію.

Після відновлення емалі, чавунна ванна має білосніжну акрилову поверхню. Нова акрилова поверхня не потребує особливого догляду, для чистки достатньо один раз в тиждень мити ванну із застосуванням соди.

Відновлення ванни акрилом Пластол

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.