Система для очистки води

Система для очистки води
Категорії: Змішувачі
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 183
Рейтинг: 0 / 0  

Переважна кількість людей рідко вживає чисту воду. Більшість із нас починає свій день із чашки кави або чаю. На протязі всього дня ми п’ємо в кращому випадку соки, навіть газовані напої та чай. Цукор та кофеїн, який входить до їхнього складу, забирає воду із організму, тим самим наносять невиправної шкоди.

Доросла людина на дві третіх складається із води. Наявність достатньої кількості води в організмі напряму відображається на нашому здоров’ї.

Чому потрібно вживати воду?

  • Покращує роботу імунної системи, тим самим наш організм має змогу краще боротись із вірусами та бактеріальними інфекціями.
  • Постачає поживні речовини в клітини, виводить токсини та шлаки.
  • Попереджає розвиток артриту, інфаркту, крововиливу в мозок та болю в спині.
  • Напряму пов’язана із функцією головного мозку, забезпечує нормальну розумову діяльність.
  • Зволожує шкіру, надає їй здорового вигляду, тим самим дозволяє нам виглядати краще.
  • Понижує ризик розвитку хвороби Альцгеймера, Паркінсона.
  • Недостатня кількість води в організмі загрожує проблемами з надлишковою вагою.
Вода дистильована

Наша планета на 80% покрита водою, та всього лиш 1% придатний до вживання. Особисто в Україні справи з чистою питною водою йдуть геть поганенько.
Виникає питання, якої якості вода потрапляє в наш організм та де взяти чисту воду? Що краще, витрачати купу грошей на лікування різних болячок чи знайти вихід і діяти.

Інформація! Оскільки доступ до природніх джерел обмежений, потрібно знайти якісну систему очистки води. eSpring – це система очистки води запатентована в США. Оригінальність такого фільтра для води в тому, що його багаторівневий блок із пресованого активованого вугілля розрахований на те, щоб очистити п’ять тисяч літрів води, це приблизно на рік користування сім’ї із шести людей, що є економічно вигідним.

Експерти погоджуються, що саме ця система поєднує в собі всі необхідні якості. Головне, що потрібно відмітити, що якість роботи системи eSpring була протестована та сертифікована Міжнародним фондом захисту прав споживачів NSF та Некомерційною асоціацією по питанням якості води WQA.

Переваги

  • Система очистки води оснащена предфільтром, який розроблений для попередження передчасного забруднення фільтра. Через те, що у водопровідній воді міститься великий вміст щільних та осадових часток.
  • Розумний електронний чіп, що знаходиться в картриджі, повідомляє про необхідність його заміни.
  • Сучасний дизайн та компактний розмір чудово виглядатиме на будь-якій кухні.
  • Технологія ультрафіолетового опроміненя виводить фільтр для води eSpring на новий рівень порівняно із вже існуючими. УФ лампи дозволяють знищити велику кількість мікроорганізмів та бактерій, що можуть потрапити до нашого організму з питною водою.
  • Більше того, світодіодний дисплей та електронний модуль, яким оснащена система, надасть всю потрібну інформацію про стан системи.
Система очистки воды espring, купить

Система електронного моніторингу контролює роботу УФ лампи та вугільного блока. Вона слідкує за кількістю фільтрування води та попереджає про потребу заміни елементів і необхідність технічного обслуговування. Ефективність та надійність роботи фільтра для води eSpring підтверджена сертифікатом NSF Internationa, що повністю відповідає стандартам та гарантує надійність та якість.

фільтри для очищення води, ціна

Люди винайшли багато напоїв, які різняться своїм смаком кольором та запахом. Та ніщо із числа тисяч напоїв не замінить воду. Вода – це невичерпне джерело життя та енергії. Саме час замислитись, якої якості вода потрапляє до вашого організму. Прийняти правильне рішення та взяти відповідальність за своє життя.

Інформація
Замовляйте систему для очистки води eSpring. Ми з радістю проконсультуємо вас та відповімо на запитання. Доставка здійснюється Новою Поштою по всій Україні.

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.