Яскрава ванна кімната

Яскрава ванна кімната
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 194
Рейтинг: 4.5 / 2  

Зазвичай інтер’єр ванної кімнати виконується в звичних спокійних тонах. Ванна асоціюється із відпочинком і спокоєм. Та всі люди різні, для декого спокійне рутинне життя не по душі. В такому випадку для людей веселих і завзятих, які люблять постійний рух і динаміку, підійде яскрава ванна кімната.

Яскрава ванна кімната заряджає бадьорістю із самого ранку. Використання яскравих кольорів, вдало підібрана сучасна сантехніка, гарно оформлений дизайн – це свідчення хорошого смаку її господаря. Кожна деталь має своє місце і нічого зайвого. Тепер інтер’єр ванної може мати який завгодно колір.
Обираючи зухвалі колірні рішення головне пам’ятати, що барвистість не означає яскравість.

Стиль модерн у ванній

Кольорове вирішення

Оформити яскраву ванну водночас легко і не зовсім, оскільки колір – примхлива річ. Якщо ви зважились на такий крок, не забувайте покладатись на свої почуття та бажання. Оскільки існує ряд загальноприйнятих правил та рекомендацій, ви можете просто взяти щось для себе.

Вперед, експериментуйте з дизайном, придумуйте щось своє індивідуальне, таке, що притаманне тільки вашій натурі і, можливо, навіть іде врозріз із загальноприйнятими стандартами.

Далі ми розповімо про характеристик кольору, а ви вирішите, які кольори приносять вам задоволення:

  • Червоний – це колір палкий та жагучий, сповнює позитивною енергією.
  • Оранжевий – життєрадісний, оптимістичний.
  • Синій з фіолетовим заспокоюють.
  • Зелений – це гармонія, баланс і свіжість.
Дизайн ванної

Як пом’якшити негативну дію яскравих кольорів?

Вважають, що надто насичені та яскраві кольори гнітюче впливають на нервову систему. Тому більшість уникає такого інтер’єру ванної кімнати, на їхню думку в такій ванній важко розслабитись. Не дивлячись на такі судження, ми стверджуємо, що в оточенні багатобарвних стін можна розслабитись.

Поніжитись в теплій ванній та отримати умиротворений стан можна без проблем. Тим паче, на сьогоднішній час це зробити не складно. В цьому вам допоможе альтернативне освітлення.
Приглушене освітлення пом’якшить яскраві кольори та створить зовсім інший настрій. А запаливши ароматичні свічки та добавивши улюбленої піни для ванни, настрій стане навіть трішечки романтичним. Звісно, свічки це не кожен день, та існує багато ефектних способів підсвічування.

Ще один варіант застосування декількох приглушених кольорів в поєднанні з одним яскраво насиченим. Також можна вносити яскравість за допомогою декору, аксесуари, коврики, фіранки, рушники і ще щось придумайте в такому дусі. Якщо потрібно, чергуйте їх із більш спокійними відтінками.

Не обмежуйтесь одним кольором, розширюйте палітру та уникайте монотонності.
Дизайн інтер'єр ванної

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.