Лофт стиль в інтер’єрі ванної

Лофт стиль в інтер’єрі ванної

Слово «лофт» означає горище, все, що стосується горища, його особливості можуть бути використані для оформлення інтер’єру ванної кімнати. Дизайн такої ванної обов’язково має мати хоча б декілька характеристик, які б відповідали стилю. Це балки на стелі, цегляна кладка, виведені на зовні труби.
Голі бетонні стіни, груба штукатурка, стіни без фінішної обробки, все це якраз і являється ізюминкою лофта. Стиль лофт для ванної прихильно ставиться навіть до злегка поржавілих труб. Коричневий в темних тонах, сірий, бежевий, оливковий, сталевий та срібний для труб є найбільш підходящою кольоровою палітрою. Ще одним нюансом, характерним для стилю лофт, є відсутність любих прегородок.
Ванна кімната в стилі лофт

Ванна кімната в стилі лофт...

Оформлення ванної кімнати в стилі Лофт потребує наявності великого простору. Щодо самого оформлення, то тут нічого складного немає.
Цегляна кладка для оформлення стін, дерев’яні балки, неприховані труби. Все це досить прості речі, які і є особливістю цього стилю. На сьогоднішній час це найновіше, модне та сучасне оформлення інтер’єру. Читати далі

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.