Як відмити ванну кімнату якісно та швидко

Як відмити ванну кімнату якісно та швидко
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 250
Рейтинг: 5 / 1  

Найсучасніший ремонт ванної кімнати може втратити свій бездоганний вигляд через неправильний догляд. Підвищена вологість та конденсат, що осідає на всіх поверхнях ванної, стає причиною появи плісняви. Що, в свою чергу, приведе до винекнення проблеми із здоров’ям. Вода, яка тече по наших трубах, часто має високий вміст заліза. При висиханні виникають плями ржавчини на трубах та сантехніці.

Пліснява у ванній кімнаті

Засоби для прибирання ванної кімнати

На перший погляд здається, що ніяких особливих знань не потрібно. Та якщо не знати, якими засобами для прибирання можна користуватись для різних поверхонь, можна нанести невиправну шкоду. Наприклад, якщо акрилову ванну чистити пральним порошком, то вона тьмяніє та жовтіє. Для її догляду потрібен спеціальний засіб.

Рекомендуємо! Щоб позбутися нальоту на ванній та сантехніці, ми пропонуємо перевірений спеціальний чистячий засіб, який м’яко очистить, не пошкодивши поверхню . L. O. C. – це концентрований засіб для прибирання ванної, який містить в своєму складі лимонну кислоту.
L. O. C. Засіб для чищення ванної кімнати

Спосіб використання та пропорції

  • Він без зайвих проблем розчиняє мильну піну, яка засохла на стінках ванної чи раковини.
  • Після нього залишиться тільки блиск та сяюча чистота, без зайвих зусиль.
  • Одного флакона ємкістю в 500 мл. вистачить на чотири розпилювача вже готового розчину.
  • Можна використовувати для чистки керамічної плитки, фарфору, нержавіючої сталі, пластику.
  • Не рекомендуємо використовувати для чищення натурального каменю, мармуру та латуні.

Для того, щоб відчистити ванну від плям, жорсткої води та вапняного нальоту, потрібно розбавити засіб в пропорції 1:1. Для цього потрібно придбати спеціальний розпилювач пістолетного типу зі шкалою пропорцій, його об’єм розрахований на 500 мл.

Рівномірно нанесіть на всю поверхню ванни та залиште на декілька хвилин, потім змийте водою. Ефективність очищення безкомпромісна. Вам не потрібно відтирати, прикладати зусилля, щоб отримати результат. Все просто нанесли, зачекали, змили.

L. O. C. такокж використовується для загального прибирання оселі. Тільки потрібно змінити пропорції 3:1. Розподіляєте на потрібну ділянку та змиваєте вологою губкою.

Тепер, коли ваша ванна сяє чистотою, саме час наповнити її, добавити улюблену пінку, запалити ароматичну лампу, та поніжитись. Виконана робота потішить результатом, що було б неможливо, якби це забрало у вас всі сили та час. Ви заслужили відпочинок, прийнявши мудре рішення.

Мультифункціональний

Чиста економія та гарантія безпеки

Спеціально розроблена формула не шкідлива для вашого здоров’я. Цей продукт протестований дерматологами, щоб переконатись в його абсолютній безпечності для вашої шкіри Не викличе подразнень та алергічної реакції.

Придбавши одну півлітрову пляшку миючого концентрованого засобу для прибирання ванної кімнати, ви суттєво економите на різноманітних миючих засобах, які швидко закінчуються. Ніяких гарантій вам ніхто не дасть, плюс потрачені зусилля та час.

Обравши L. O. C. ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що в його склад входить не вода або наповнювач, а саме високий вміст активних компонентів, що забезпечує бездоганний ефект.
Все прозоро, чесно, без хитрих вивертів та брехні.

Інформація
Ми пропонуємо вам сертифікований екологічний продукт, що зекономить час, зусилля та ваші гроші. Для того, щоб замовити продукцію для чищення ванної кімнати, звертайтесь за тел. 099 18 60 742. Ми з радістю допоможемо вам.

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.