Ванна для схудненя із морською сіллю

Ванна для схудненя із морською сіллю
Категорії: Сантехніка
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 2439
Рейтинг: 4.75 / 4  

Засоби для боротьби з надлишковою вагою сьогодні заполонили всі реклами та прилавки магазинів. І кожен виробник стверджує, що саме в них якісний та нешкідливий продукт. Звісно, про побічну дію та ефект після припинення застосування препарату замовчують. Марно витрачені гроші, час та зусилля, а що може бути гіршим, так це погіршення стану здоров’я.

До всього потрібно підходити з розумом, вивчати склад ліків, консультуватись у лікаря. Щоб цілком бути впевненому у безпеці, а тим часом використовувати надійний провірений спосіб. Велика кількість жінок обирають нешкідливий та екологічний шлях до своєї мрії. Ванна з морською сіллю для схуднення – приємна процедура, до того ж корисно впливає на весь організм.
Морська сіль для схуднення

Властивості та вплив на організм людини

Ванни з морською сіллю для схуднення почали застосовувати не так давно, оскільки їх можна було зустріти тільки на курортах чи в санаторіях.

Морська сіль благотворно впливає на:

  • стан нігтів, волосся та шкіри,
  • підвищує пружність шкіри, зволожує,
  • лікує хвороби серцево-судинної та нервової системи,
  • запалення хребта, артрит, наслідки травм,
  • покращує мікроциркукляцію крові та стимулює обмінні процеси в організмі,
  • знижує пітливість.

Ванна з морською сіллю – це приємна лікувально-косметична процедура. Втрата ваги відбувається за рахунок виведення із травної систем токсинів та шлаків. Приймаючи ванну з морською сіллю, організм насичується йодом, що стимулює процес метаболізму та виведенню холестерину. Ванна з морською сіллю знімає біль у суглобах та м’язах, що виникають після тренувань.

Інформація
Важливо підкреслити, щоб досягти бажаного результату при втраті ваги, морська сіль для схуднення застосовується в комплексі із фізичними вправами та правильним харчуванням. В такому випадку покращується обмін речовин та тонус шкіри.
Морська сіль

Морська сіль для ванни, застосування

Перед тим, як приймати ванну з морською сіллю для схуднення, попередньо очистіть шкіру скрабом та змийте під душем. Після прийому ванної не рекомендується змивати розчин.

Для приготування ванни вам знадобиться від 0,5 до 1кг морської солі. Її попередньо потрібно розчинити в невеликій кількості води та добавити в ванну. Щоб уникнути лущення шкіри, не робіть надто сильний концентрат, є ймовірність пересушити шкіру. Особливо це стосується до людей із сухим типом шкіри. Надто малий концентрат розчину не дасть бажаного результату для схуднення. Тому потрібно підібрати для себе потрібну пропорцію.

Температура води не повинна бути вищою ніж 35-37 градусів. Область серця повинна бути над водою, щоб не виникло проблем із тиском. Робіть так, щоб ви почували себе комфортно. Оскільки процедура триває 20 хв. Можна запалити арома-лампу з ефірним маслом цитрусових, що також сприяє схудненню. Курс процедур триває 10-15 сеансів, приймати таку ванну можна 1 раз в три дня, або через день.

Увага!Протипоказання для таких процедур є відносно вагітних жінок, людям із підвищеною температурою та в стані алкогольного сп’яніння. Врахуйте, що після прийому їжі повинно пройти не менше ніж півгодини. Після закінчення розітріть тіло махровим рушником та йдіть відпочивати.
Ванна із морською сіллю

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.