Трав'яна ванна для гарної та здорової шкіри

Трав'яна ванна для гарної та здорової шкіри
Категорії: Сантехніка
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 382
Рейтинг: 5 / 3  

З давніх часів ванни для здоров’я та краси використовувались для підняття тонусу шкіри, схуднення та позбавлення від целюліту. За цілий день наша шкіра покривається пилом, брудом та потом. Як наслідок, на нашій шкірі знаходиться декілька сотень мільйонів бактерій. За один прийом ванни людина позбавляється від великої кількості мікрооганізмів.

Чиста та сяюча шкіра пишить здоров'ям. Важливість ванни для здоров’я неможливо заперечувати. Під час купання пори відкриваються, шкіра функціонує правильно допомагаючи легеням та ниркам активно працювати. Ванна дає можливість розслабитись та відпочити. Використовуючи різні добавки, можна викликати різний вплив: заспокоїти, зміцнити, освіжити, загартувати.
Ванна для здоров'я

Та все ж, потрібно знати, як приймати ванну?

  • Не купайтесь одразу після прийняття їжі.
  • Знаходитись у ванній потрібно не більше 10- 15 хв.
  • Надто гаряча вода ослаблює серце.
  • Дуже холодна звісно загартовує організм та на нирки має шкідливий вплив.
  • Звичайна гігієнічна ванна має мати температуру приблизно 36°, тоді вона матиме заспокійливий ефект, що сприяє швидкому засипанню.
  • Після ванни обов’язково потрібно відпочити.

Для кращого ефекту, перед прийняттям ванни почистіть тіло скрабом, це дозволить шкірі краще вбирати активні речовини.

Трав’яна ванна

Настої трав давно використовуються в народній медицині для лікування та профілактики різних захворювань. Також трав’яна ванна омолоджує організм, добре зволожує та живить шкіру.
Для тонізуючої дії потрібно взяти:

  1. 50 г. деревію (тисячолисник).
  2. 50 г. сухої м’яти.
  3. 20 крапель ефірного масла лимона.
  4. 100 г. морської солі.

Залийте деревій та м’яту кип’ятком, нехай настоїться на протязі години та процідіть. Тепер теплий відвар вилийте в ванну з водою та добавте ефірне масло та сіль. Приймайте ванну протягом 20 хв. Після закінчення сполосніть тіло чистою водою, при необхідності нанесіть зволожуючий крем.

Лікувальна ванна для всього організму

  1. 3 ст. л. звіробою.
  2. 3 ст. л. зеленого чаю.
  3. 3 ст. л. меліси.
  4. 1 склянка жирного молока.
  5. 3 ст. л. меду.
  6. 20 крапель ефірного масла апельсину.

Всю суміш із трав залийте кип’ятком та залиште на 30 хв. Процідіть відвар, добавте молоко та мед, масло апельсина, вилийте в ванну з водою та ретельно перемішайте. Тепер ви можете поніжитись в такій ванній 15 – 20 хв. Після ванни сполосніться чистою водою, та не використовуйте мило чи інші миючі засоби для шкіри.

Увага! Приймаючи ванну з добавками потрібно пам’ятати про протипоказання. При інфекційних захворюваннях, при будь-яких хронічних хворобах, післяопераційний період, остеохондроз, порушення серцевого ритму, алкогольного сп’яніння, менструації та в період вагітності тільки після попередньої консультації лікаря.
Трав'яна ванна

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.