Як і чим чистити унітаз

Як і чим чистити унітаз
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 678
Рейтинг: 4.5 / 4  

Постійні картинки зі страшними монстрами, які живуть в наших унітазах, примушують нас літрами виливати засоби для чищення та дезінфекції туалету. Нам розповідають, що для того, щоб туалет став справді чистим, потрібно мати в асортименті важку артилерію. Таку як туалетні блоки, гелі, порошки, які, до того ж, шкодять нашому здоров’ю, забруднюючи середовище, і при вдиханні осідають на легенях.

Дизинфікуючий засіб для туалету

Чим відчистити унітаз?

Насправді картина хоч і серйозна, та не страшна. Вистачає всього лиш одного засобу цільового направлення для чищення унітазу, щоб навести чистоту. Просто регулярно наносьте невелику кількість, щоб забезпечити чистоту та позбутись неприємного запаху. Всім відомо, що без догляду внутрішня поверхня швидко втратить чистоту та блиск, появляється іржа та вапнякові відкладення.

Чистка унітаза
Ми пропонуємо всього лиш один засіб для чистки унітаза, до складу якого входять активні компоненти, отримані з натуральних джерел. Такий засіб забезпечує очищення високої якості завдяки миючій силі BIOQUEST FORMULA. Унікальність цієї формули в тому, що в її склад входять натуральні компоненти високої якості, які відмінно і без зусиль справляються із забрудненням, не причинивши шкоди навколишньому середовищу.

Очищувач для туалету цільового направлення допомагає:

  • Видалити вапняковий наліт та стійкі плями.
  • Усуває неприємний запах завдяки дезодоруючій речовині NEUTRALODOR.
  • Діє навіть під водою, позбавляючись мінеральних відкладень від жорсткої води.
  • Містить речовини, що розщеплюють мікроорганізми, натуральні кислоти на рослинній основі, не містить у своєму складі хлору та фосфатів.
  • Забезпечує гігієнічну чистоту туалету при регулярному нанесенні.

Спосіб застосування

  • Направте пляшку з очищувачем для туалету так, щоб зручно розмістити її під обід унітаза та рівномірно розподіліть засіб по всій внутрішній його стороні.
  • Зачекайте хвилин 30-ть та просто спустіть воду.
  • Якщо наліт дуже стійкий, нанесіть засіб та залиште на ніч.
  • Застосовуйте не частіше ніж раз у два дні, тоді ви отримаєте найкращий результат.
Унітаз
Зверніть увагу! Не змішуйте засіб для чищення туалету з іншими хімічними сполуками. Після використання щільно закрийте кришку.
Інформація
Ми пропонуємо вам до широкий асортимент продукції із сертифікатом якості. та гарантією того, що цей продукт не викликає алергічних реакцій та не пошкодить шкіру. Продукт протестований дерматологами, щоб переконатись, що цей засіб вам не зашкодить
Вам представляється необмежений доступ до широкого спектру товарів із США, Германії, Англії, Італії, Франції… Замовляйте продукцію за тел. 099 18 60 742

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.