Вентиляція в ванній кімнаті

Вентиляція в ванній кімнаті

Правильно встановлена вентиляція у ванній та туалеті вносить в наше життя не тільки комфорт, а й береже наше здоров’я. Ванна кімната найбільш вологе місце у всьому будинку. Постійно вологе приміщення являється ідеальним середовищем для розмноження грибків та плісняви. Пліснява викликає поганий запах та може стати причиною погіршення вашого здоров’я. Чисте та свіже повітря, це життєва необхідність для кожного з нас.
Вентиляція повітря ділиться на штучну та природну. Природна вентиляція проводиться за рахунок надходження повітря через вікна та двері. Штучна вентиляція забезпечує надходження повітря за допомогою вентиляторів вбудованих в систему вентиляції.
Вентиляція у ванній кімнаті

Вентиляція у ванній кімнаті...

Для чого потрібна вентиляція у ванній кімнаті, які є види вентиляторів, які виникають проблеми при її відсутності? Ми розкажемо, чому так важливо, щоб вентиляція у ванній кімнаті була якісною та як перевірити, чи справно працює вже вбудована вентиляція. Як правильно обрати вентилятор, і чим відрізняються канальні вентилятори від накладних. Читати далі

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.