Сантехнічні роботи

Сантехнічні роботи

Проблеми із не справною сантехнікою відома мало не кожному. Як би вас не переконували в довговічності придбаної сантехніки, все одно факт залишається фактом, рано чи пізно вона зламається. Тече кран, зношена різьба, тече зливний бачок, потрібна заміна прокладки крана, і це тільки малий перелік початку катастрофи. Капітальні та дрібні сантехнічні проблеми потребують негайного рішення.
Проведення сантехнічних робіт досить педантична процедура, одна помилка і маєте ще більшу проблему. Самостійна ліквідація проблеми, як правило закінчується не в вашу користь, тож краще одразу викликати майстра, оскільки така робота потребує деяких навиків.
Душові кабіни без піддону

Душові кабіни без піддону...

Душова кабіна без піддона – це сучасне дизайнерське рішення. Такий душовий куток не потребує грошових затрат та наявності великого простору. Встановити його можна в любому місці у ванній кімнаті. Проста та невагома форма надає можливість розширити простір. Оскільки ніяких складних конструкції не використовувалось, то термін експлуатації довговічний Читати далі

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.