Реставрація ванн в Тернополі

Реставрація ванн в Тернополі
Категорії: Ванни
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 198
Рейтинг: 4.88 / 16  

Ми живемо у світі, де можна купити будь-який товар та замовити будь-яку послугу, не підводячись з дивану, були б гроші! Серед розмаїття товарів та послуг, дуже важко – а іноді й неможливо, обрати саме те, що хотів спочатку...Обирали краватку – придбали шматок тканини, хотіли купити ванну – та не вистачило зарплатні. На жаль, проблема вибору постає пере кожним з нас майже щодня. Купувати – чи не купувати. Ще трішечки потерпіти. Але, якщо вже не має сили терпіти...так хочеться новеньку гарненьку ванну! І не обовКјязково біленьку. Все більше українок обирають рожеві, зелені, мокко...на всі кольори вистачає фантазії наших співвітчизниць, і нашої.

Вже кілька років в Тернополі успішно функціонує послуга втілення найзаповітнішої мрії кожного другого українця, послуга, яка робить реальністю те, що ще кілька років здавалося неможливим.
Зі старої ванни з подряпаним, іржавим, потрісканим або пожовтілим покриттям ми робимо абсолютно нові гарнесенькі ванни, не обтяжуючи надмірними витратами наших дорогих замовників.

Відновлення ванни, Тернопіль

Відтепер стало можливим, те, про що ми раніше й не мріяли, при мінімальних витратах, не купуючи нової ванни, ми можемо кардинально, (на краще!), змінити наш простір.

Реставрація ванн Тернопіль дає змогу кожному по-новому подивитися на свої мрії та на свою оселю. В чому ж полягає секрет, яким ми з радістю з вами поділимося?

Plastall™ Украина - це український бренд, який немає нічого спільного з заводами РФ, Словенії та Європи. Це унікальний довговічний матеріал, який не містить у своєму складі шкідливих розчинників, випаровування яких, можуть роками заважати вам різким запахом при прийнятті гарячої ванни після її реставрації. Цей матеріал дозволяє кардинально змінити внутрішній вигляд вашої ванни – після реставрації ви не повірите своїм очам! Ванна стане новою! Понад 3000 наших робіт по всій Україні засвідчать вам про це!

Акрил для ванн Plastall, ціна

Матеріал Ціна
Plastall Classic (полімеризація 36 годин) від 1100 грн
Plastall Преміум (полімеризація 24 годин) від 1250 грн
Plastall Super (полімеризація 16 годин) від 1150 грн
Plastall 24 (полімеризація 24 години) від 1250 грн
(099) 18-60-742, (067) 10-18-336

Послуга наливна акрилова ванна в місті Тернопіль дозволяє вам не тільки перетворити свою стару ванну на нову, а зробити з нею ваш власний витвір мистецтва – будь-якого кольору!

Емалювання ванни акрилом

Ви ніяковієте, перед думкою про ціну на послугу наливна акрилова ванна Тернопіль? То втішайтеся! Ви можете надати своїй ванні нового життя за порівняно низьку ціну, лише від 1600 грн. Натомість ви отримаєте практично нову ванну з акриловим покриттям високого класу. Це покриття стійке до зовнішніх факторів, непримхливе у догляді та має стійкість до ударів. Від нас ви отримаєте гарантію на покриття ванни до 5 років, але наш досвід доводить, що термін експлуатації реставрованої ванни не обмежується 10 роками!

А якщо ви винаймаєте квартиру, і навіть такі трати вважаєте на даний час завеликими, а чистоти та білизни у ванні все-одно хочеться? Для вас ми також підготували приємну новину!

Емалювання акрилове в місті Тернопіль – це те, що ви шукали! Емалювання акрилове – це бюджетний варіант емалювання ванни рідким акрилом Plastall. Ціна послуги – від 2000 грн. (Майже вдвічі дешевша послуга акрилова ванна наливна). Як результат – ваша стара ванна стане біленькою та гладенькою, без подряпин та іржі. Ми гарантуємо, що зможете радіти такій оновленій ванні не менше одного року (це гарантійний термін експлуатації).

Відгуки багатьох наших клієнтів запевнять вас у нашому професіоналізмі і чесності! Ми працюємо тільки з найякіснішим акрилом – з'явиться кращий або дешевший такої якості – ми повідомимо вас першими! Ми працюємо виключно на відмінний результат – а це ваша радість і задоволення якістю і ціною наших послуг!

Також ви можете завітати на наш сайт http://remontuk.com/.

Ми ще не знаємо, яку ванну хочете саме ви! Розкажіть нам – і ми обов'язково втілимо вашу мрію у реальність!

Реставрація ванн акрилом, ціна

Послуга Ціна
Реставрація ванни разміром 1,2 м. від 2000 грн
Реставрація ванни разміром 1,5 м. від 2200 грн
Реставрація ванни разміром 1,7 м. від 2400 грн
Реставрація душових піддонів і акрилових ванн Договірна

* - Ціна актуальна на 01.02.2021. Ціну уточнюйте по телефону.

(099) 18-60-742, (067) 10-18-336

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.