Реставрація ванн наливним акрилом в Рівному

Реставрація ванн наливним акрилом в Рівному
Категорії: Ванни
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 85
Рейтинг: 4.43 / 7  

Зазвичай ремонт приносить не тільки задоволення, але й чималі витрати. Бажання зекономити цілком нормальне, гроші зайвими ніколи не бувають. Економія полягає не в покупці дешевих матеріалів, краще взяти якісне і надовго, ніж дешево і щоразу витрачатись на заміну. Наприклад, придбання нової ванни є недоцільним марнування грошей, якщо у вас є стара з міцною основою. Я веду до того, що зробити реставрацію ванни набагато вигідніше.

Послугою реставрації ванн в Рівному користуються чимало людей. По-перше, вигідно, по-друге, якість перевершує любу покупну. Отже, що воно таке, реставрація ванни? Відновлення емалі наливним акрилом – послуга, яка дозволяє отримати нову акрилову ванну за три години без демонтажу, пилу та бруду.

Наливний акрил Пластол

Цікаво! Реставрація ванн в Рівному, Дубно, Острогу виконується досвідченими майстрами, які готові поділитись досвідом роботи, надаючи безкоштовні консультації для бажаючих відреставрувати ванну своїми руками.
Наливний акрил Пластол

Для самостійної роботи наливний акрил Пластол підходить якнайкраще. Працювати із таким матеріалом не важко. Ви замовляєте у нас матеріал та з допомогою детальних відео інструкцій виконуєте роботу. Робота, виконана своїми руками, завжди тішить, плюс, ще трохи зекономлених грошей не пошкодить.

Наші майстри виконують реставрацію за окрему платню. Замовити реставрацію ванн можна у нас на сайті. Ми приїжджаємо у зручний для вас час (до речі, за дорогу платити не потрібно, в оплату входить тільки робота майстра та матеріал), і за три години ванна готова. Користуватись можна за декілька днів, головне, в процесі висихання нікого не допускати до цієї кімнати. Якщо ви пошкодите емаль, винуваті самі, ми, звісно, допоможемо.

Увага! Наливний акрил Пластол зарекомендував себе як якісний, екологічний матеріал. Ніяких претензій та негативних відгуків немає. Головне, не натрапити на підробку, яку почали розповсюджувати недобросовісні люди, які хочуть тільки нажитись на ваших грошах. Тому купуйте матеріал тільки у офіційних представників.

Як відбувається реставрація?

Помити. Для початку потрібно підготовити поверхню ретельно вимивши її від різного роду забруднень. Для якісного результату миємо два рази, справа хоч і не складна, але немало важлива. Якщо зробити не совісно, то в деяких місцях емаль може здутись або відлущитись.

Висушити. Щоб добре висушити поверхню, приготуйте промисловий фен, з його допомогою ретельно просушіть кожний сантиметр. Процес висушування займе 30-50 хв. І не менше. Від цього залежатиме, чи застигне акрил. Якщо ви щось не зрозуміли, не дивлячись на послідовні відео інструкції, краще одразу телефонуйте нам.

Реставрація ванни

Зашпаклюати. Для того, щоб поверхня була гладенькою та рівною, зашпакльовуємо сколи.

Налити акрил. Тепер настає черга наливного акрилу, етап замішування. Затверджувач виливаємо в банку із акрилом і перемішуємо із допомогою вінчика на протязі 15 хв. і залиште на хвилин п’ять. Та знову помішайте 5 хв. та вже вручну. Наливаєте на поверхню з допомогою пластикового стакана.

Інформація
Слідуйте рекомендаціям, і ваша робота буде тішити вас на протязі 10 -15 років.
Замовляйте матеріал зателефоном або на сайті. Любі консультації в телефонному режимі.
(099) 18-60-742, (067) 10-18-336
Наливна ванна

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.