Наливний акрил Пластол для реставрації ванн

Наливний акрил Пластол для реставрації ванн
Категорії: Ванни
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 1049
Рейтинг: 4.65 / 14  

Зазвичай ми звикли вважати, що ціна визначає якість, в більшості випадків так воно і є. Купляючи щось, перше, на що звертаємо увагу, це ціна та зовнішній вигляд. Та за дорогою обгорткою може приховуватись підробка або просто низька якість.

Наприклад, у вас є стара чавунна ванна, яка на ваш погляд вже нікуди не годиться. Пожовклі плями, відлущення емалі та навіть ржавчина прямою мовою говорять про те, що пора викидати стару ванну та купляти нову. Витрат та роботи буде чимало, але новенька білосніжна ванна того варта. Приймати ванну тепер буде одне задоволення.

Та мало хто знає, що реставрація ванни рідким акрилом – це найпростіший та найшвидший спосіб отримати нову акрилову ванну без демонтажу, зайвих витрат часу та грошей. З допомогою рідкого акрилу можна відреставрувати чавунну ванну, акрилову, сталеву.

Така технологія називається наливна ванна, оскільки матеріал наливають на поверхню ванни, він рівномірно розтікається утворюючи нове акрилове покриття. У випадку, якщо у вас чавунна ванна, то це кращий варіант, оскільки чавун – це міцна довговічна основа, з акриловим покриттям такій ванні нема рівних.
Оригінальний акрил Пластол, фото

Наливний акрил Пластол

Наливний акрил Пластол являється кращим матеріалом для реставрації ванн. До комплекту входить акрил та затверджувач. Для того, щоб отримати готовий матеріал, потрібно змішати ці два компоненти. Термін життя – 70хв., за цей час потрібно нанести його на поверхню ванни. Якщо не змішувати компоненти, то матеріал зберігатиметься досить довго.

Головними достоїнствами наливного акрилу Пластол є його висока якість та простота в роботі. Працювати із ним легко, зробити реставрацію ванни своїми руками буде нескладно. Дотримуйтесь інструкції і результат буде відмінним із першого разу.

Наливний акрил Пластол не має запаху є екологічним матеріалом, не утворює потьоків та бульбашок. Завдяки самовирівнюванню та пластичності рівномірно покриває всю поверхню ванни. Час висихання 48 год. після чого можна сміливо користуватись новою акриловою ванною.

Через виникнення численних підробок акрилу Платол рекомендуємо ретельно перевіряти оригінальність упаковки. Через такі інциденти підривається довіра і з’являються негативні відгуки щодо акрилу Пластол. Тому будьте уважні, купуйте матеріал із післяплатою.

Купити наливний акрил Пластол можна за телефоном або на сайті. Доставка здійснюється по всій Україні службою доставки.
В разі виникнення питань щодо реставрації ванни звертайтесь по телефону.
(099) 18-60-742, (067) 10-18-336
Наливний акрил підробка

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.