Наливна акрилова ванна. Рідкий акрил Пластол

Наливна акрилова ванна. Рідкий акрил Пластол
Категорії: Ванни
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 130
Рейтинг: 4.8 / 5  

Наливна акрилова ванна – це найпростіший спосіб отримання нового акрилового покриття для ванни. Якщо ваша ванна втратила свій привабливий зовнішній вигляд, відновити її акрилом – краще рішення. Працювати з наливним акрилом Пластол досить просто. Ви отримуєте новеньку сяючу ванну за три години.

Чудовим варіантом буде чавунна ванна, довговічна основа з високоякісним акриловим покриттям. Така технологія представляє нанесення нового шару шляхом наливання матеріалу на борти ванни. Він рівномірно розтікається, утворюючи потрібний шар.

Рідкий акрил Пластол для ванн

Властивості наливного акрилу Пластол

  • Немає запаху.
  • Тривалий термін служби не менше 15 років.
  • Приємний на дотик.
  • Легко миється.
  • Довго тримає тепло.
  • При нанесенні відсутні бульбашки.
  • Екологічний.
Зверніть увагу на широке розповсюдження підробок. Якщо після реставрації ванни виникли проблеми, це через недобросовісних людей. Через них виникає недовіра, та сумніви щодо якості матеріалу.

Відновлення ванни не потребує демонтажу, та виконання ремонтних робіт. Робота виконується на місці, без бруду та пилу. Користуватись ванною можна уже через два дні. По ціні вийде набагато дешевше, ніж придбання нової.

Наливна акрилова ванна своїми руками

По-перше, потрібно придбати набір, в який входить:

  1. Затверджувач.
  2. Наливний акрил Пластол.
Інструменти для роботи з наливним акрилом Пластол

Перед початком роботи добре вимийте поверхню. Для очищення візьміть соду та металеву щітку для миття посуду. Наберіть невелику кількість води у ванну та добре почистіть, не залишаючи ні грама бруду. Змийте та повторіть процедуру заново використовуючи водостійкий наждак. Головна мета – це знежирення поверхні, сода впорається з цим завданням. Добавте трохи гірчичного порошку і ефект буде ще кращим. Тепер потрібно відмити її від залишків соди та наждачного паперу.

Якісно висушіть промисловим феном, прогрійте так, щоб було ідеально сухо. Особливо ретельно підійдіть до цього пункту, бо якщо не досушити, то можуть з’явитись жовті плями, або акрил не пристане.

Якщо є вибоїни, подряпини затріть все автомобільною шпаклівкою, дайте висохнути 20 хв. Затріть дрібним наждачним папером до рівня емалі. Знімаємо злив, в отвір ставимо кляп, під дно покладіть пластиковий стакан 200 г, в який будуть стікати залишки. Перед початком протріть борти і дно антистатичною ганчіркою.

Змішування двох компонентів.Є два способи вручну та з допомогою дрилі із вінчиком. Це вже ваш вибір, робіть як зручно, основне, щоб вся маса рівномірно перемішалась. Вилийте затверджувач в банку з акрилом та змішуйте 15 хв. Надзвичайно детально пропрацюйте із дном та стінками. Залиште в спокої на 5 хв., та знов мішайте 3-5 хв.

Налийте рідкий акрил, для більш точного розуміння подивіться відео інструкції, які ми представили на Youtube. Візуальні інструкції сформують загальну картину.

Інформація
Замовляйте наливний акрил Пластол та звертайтесь в разі винекнення любих запитань за тел.099 18 60 742.

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.