Наливна 3д підлога у ванній кімнаті

Наливна 3д підлога у ванній кімнаті
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 1128
Рейтинг: 3.67 / 3  

Вважають, що підлоги 3д беруть свій початок від картин намальованих на асфальті. Та вже згодом вони увірвались у наше життя як повноцінне покриття на підлогу. Встановлення такої підлоги, це зовсім не дань моді і не пафосний імідж. Підлога 3д володіє рядом переваг які виділяють її з поміж інших, та ставлять на перше місце.

Наливні 3д підлоги використовуються у ванній, вітальні, гаражі, коридорі і взагалі де завгодно. Вони здатні витримати любі умови. А їх унікальність та краса добавить оригінальності, оживить приміщення, притому такий дизайн буде притаманний тільки вам.

Цікаво! Технологія наливної підлоги з’явилась не так давно, вона дає змогу виготовити покриття на підлогу ванної з високими експлуатаційними якостями. Тепер не потрібно хвилюватись про те, що можна випадково залити сусідів з низу, оскільки таке підлогове покриття не пропустить ні краплі води.
Наливна підлога

Переваги 3д підлоги

  • Не б’ється та не дряпається.
  • Не має швів.
  • Легко чиститься.
  • Витримує великі навантаження.
  • Не горить.
  • Екологічна та довговічна.
  • Стійкість до агресивних хімікатів.
  • Водонепроникність.
Не менш важливим пунктом є естетичність, оскільки кожен з нас бажає, щоб у власному будинку було затишно так комфортно. А краса в поєднанні із якістю та оригінальністю – це вигідне вкладання своїх грошей. Краще зробити раз і надовго, ніж дешево та ненадійно.
Підллога у ванній

Матеріали

Отже, є такі види матеріалів:

  • Полімерні.
  • Поліуретанові.
  • Полімерцементні.
  • Епоксидні.

Полімерні покриття витримують значні механічні навантаження, мають хорошу зносостійкість та володіють чудовими декоративними властивостями. Широко використовуються в житлових приміщеннях. Основою полімерної наливної підлоги є матеріал із епоксидних та поліуретанових смол.

Полімерцементні створені на основі суміші цементу, піску, щебня та піску із додаванням зв'язуючого полімеру. Такі підлоги призначені більше для вирівнювання, щоб можна було нанести фінішний шар.

Підлоги на поліуретановій основі є однокомпонентними та двокомпонентными, застигають вони при певній температурі повітря, від вологи, від затверджувача. Вони еластичні, за рахунок чого навантаження розподіляються рівномірно по всій поверхні. Мають стійкість до ударів, та являються напрочуд зносостійкими. Здатні витримати випробування лугом та кислотою.

Епоксидні можуть бути еластичними, твердими, будь-якими, в залежності від складу. Вони складаються із двох компонентів, затверджувача і полімерної смоли.

Підлогове покриття

Укладання підлоги

Наливна 3д підлога складається із двох шарів. Перший – це фотографія яку можна скачати із інтернета на спеціальних сайтах і розпечатати в любому рекламному агентстві. Головне в цій роботі – акуратність. Нанесення фінішного шару прозорим полімерним матеріалом краще виконувати в два етапи, щоб досягти рівномірного покриття. Для досягнення 3д ефекту зображення обробляється із допомого графічного редактора.

Для ідеально рівної підлоги спочатку треба зробити стяжку. Зачекати, щоб поверхня висохла і вже потім потрібно обробити та підготовити її до наступного кроку. Цей крок є вкрай важливим, адже чим рівнішою буде основа, тим легше буде встановити наливну підлогу 3д.

Зверніть увагу.
Наливну 3д підлогу можна зробити своїми руками. Замовиляйте матеріал за тел.099 18 60 742. Ми надамо консультації з приводу встановлення підлоги. Якщо ви хочете, щоб результат був бездоганним, рекомендуємо скористатись послугами спеціаліста.
3д підлога, фото

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.