Чим відмити ванну кімнату після ремонту?

Чим відмити ванну кімнату після ремонту?
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 457
Рейтинг: 5 / 2  

Після ремонту ванна кімната потребує капітального прибирання, потрібно відмивати все, підлогу стіни, сантехніку. Загалом, роботи чимало, на яку потрібно витрати багато часу та зусиль. Кахельна плитка – це традиційний матеріал для обробки підлоги та стін у ванній кімнаті. З поміж різноманіття матеріалів, він найбільш стійко переносить підвищену вологість у ванній. Конденсат, що осідає на всіх поверхнях, залишає наліт. Згодом, після закінчення ремонту, якщо процедура догляду за такими поверхнями буде запущена, зовнішній вигляд ванної кімнати втратить свою привабливість.

Для того, щоб кахельна плитка не втратила свій первозданний вигляд та не потускніла, потрібно знати, що не всі миючі засоби підходять. Неправильно підібраний засіб може зашкодити. Тепер потрібно обрати, чим відмити ванну, яким засобом користуватись, щоб прибирання було якісним, економічним та швидким?

Змішувач у ванну

Чим краще відмити ванну після ремонту?

L. O. C. абразивний засіб м’яко очищає поверхні без подряпин.

  • Містить в собі органічний цитрусовий розчинник, отриманий із натуральної сировини.
  • Компоненти, отримані виключно із рослин та мінералів.
  • Не містить фосфатів, їдких кислот, лугів, хлору.
  • Має свіжий цитрусовий аромат, залишає приємний запах.

Спосіб використання

Нанесіть засіб з допомогою вологої губки, потріть та змийте водою або насухо витріть ганчіркою. Однієї краплі достатньо, щоб відмити ванну від нальоту та бруду який в’ївся. Густа кремоподібна формула забезпечує чищення поверхні без подряпин. Відмити кахель у ванній буде досить просто та легко.
Так само легко ви відмиває крани, змішувачі, стіни душових кабінок, раковини.

Для того, щоб відмити ванну після ремонту, вам знадобиться всього лиш губка, L. O. C., та резинові рукавички. Придбавши один засіб для чищення, вам не потрібно витрачатись на цілу купу продукції різного виду та призначення.

Поверхні із алюмінію, пластика, скловолокна та емалі потрібно чистити обережно, наносячи засіб невеликими частинами і тільки вологою губкою.

Як очистити кафель

Насправді є три варіанти розвитку подій.

Перший варіант: Для того, щоб відмити всю ванну кімнату, вам потрібно купити: Миючий засіб для керамічних поверхонь, чистячий спрей від нальоту, гель для раковин, засіб для чистки санвиробів, засіб для душових кабінок.
Варант другий: L.O.C.™ М’який засіб для чищення абразивного типу
Третій: Використання підручних засобів.

Зверніть у вагу, що цей засіб може зіпсуватись, якщо його заморозити та зберігати при температурі вище 40°С.

Информация
Замовляйте продукт за тел. 099 18 60742. Поставки здійснюються Новою Поштою по всій Україні.

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.