Ванна кімната в класичному стилі

Ванна кімната в класичному стилі
Теги матеріала:
Кількість переглядів: 283
Рейтинг: 4.67 / 3  

Основною характеристикою класичного стилю є розкіш та висока ціна матеріалів, що відрізняється поважністю і вишуканістю у всіх своїх проявах. Натуральні матеріали являються основними атрибутами цього стилю. Сніжно білі, золотисті, срібні та бежеві тони є домінуючими.

Меблі та сантехніка

Вибір меблів та сантехніки повинен бути добре продуманим. При виборі крана та душової стійки потрібно уникати прямолінійних форм. Ванна, раковина та унітаз виконуються в одному дизайні, той же матеріал і кольорове вирішення.
Змішувачі для ванної переважно виконуються під мідь і мають виглядати витончено і гарно.

Наявності побутової техніки не повинно бути, або ж її можна замаскувати за декоративними панелями чи вбудувати в стіни. Оскільки меблі переважно дерев’яні, то, в зв’язку з цим, вони повинні бути вологостійкими.

Освітлення

Для того, щоб створити особливу атмосферу комфорту, для освітлення використайте ковані люстри, світильники, настінні канделябри та підсвічники. Досить елегантно виглядають підсвічники, що імітують свічки, їх можна розмістити біля дзеркала, а щоб створити романтичний настрій, застосовуйте справжні свічки, їх можна розкласти на всіх кам’яних поверхнях.

Фото стилів ванної кімнати

Стеля та елементи декору

Якщо приміщення є не надто великим, хоч саме для класичного стилю характерним є наявність простору, дзеркальна стеля та декоративні колони візуально збільшать висоту приміщення. Зазвичай для стелі обирають світлі відтінки, і, як варіант, стелю можна прикрасити гіпсовим ліпленням.

Органічним доповненням до класичного стилю будуть живі рослини в амфорах, гарних вазах або настінних кашпо. Картини, карнизи і дзеркала обрамлені позолотою, а також ширми та балдахіни ще більше підкреслять значимість ванни.
При виборі класичного стилю не використовуйте нічого, що б нагадувало яке століття за вікном.

Все це звучить справді досить заманливо. Розкіш, елегантність та відчуття зовсім іншої епохи і справді чарує. Та виникає питання, що робити тим, в кого обмежений бюджет і товщина гаманця не дозволяє розвернутись на повну? Враховуючи те, що в часи барокко уявлення не мали, що таке пластик та імітація натуральних матеріалів. На сьогоднішній день така ванна доступна кожному.

Фото декоративних елементів

Copyright © 2015 Всі права захищені ФОП Скирдин М.А.